2024.gada 30. aprīlis

Alta, Liāna, Lilija

Jautājam: Kā Jūs rūpējaties par ugunsdrošību savā mājoklī?

Jautājam: Kā Jūs rūpējaties par ugunsdrošību savā mājoklī?


Jānis Bite:
Gatavojoties apkures sezonai iztīrījam skursteni un krāšņu ejas. Redzu, ka kaimiņi to arī dara. Istabās sen jau ir uzstādīti dūmu detektori. Par drošību ir jārūpējas.


Velga Karole: Par visu elektro drošību vienmēr piedomāju pirms izeju ārā skatos vai visas ierīces ir izslēgtas. Dūmu detektoru neesmu ielikusi dzīvoklī, vēl domāju. Ar svecēm ir tā, ka vienmēr viņas dedzinu, kad esmu tuvumā, bez uzraudzības neatstāju. Ugungrēku nēsmu nekad piedzīvojusi, tikai redzējusi.


Velta Sotnika: Dūmu dedektors man ir.  Par ugusndrošību rūpējos. Domājot par drošību, satrauc lielie, vecie bērzi, kuri aug māju tuvumā. Stādīti, vai savvaļā ieauguši. Nekopti. Šāda situācija ir Dārzu ielā, skar 4., 6.,8. māju. Baisi, kā pēdējā vētra tos locīja. Cik vajag, lai vētra nolauztu un koks salauztu jumtu. Ziema tuvojas. Kas ir atbildīgs? Kas atlīdzinās radītos zaudējumus? 


Aija Rogāle: Protams, tiek sekots elektroierīču drošībai, kā arī izejot no mājas, vienmēr pārliecinos, vai gludeklis nepaliek ieslēgts. Ja sveces, tad dedzinām brīžos, kad esam mājās. Dūmu detektors gan pašlaik vēl nav uzstādīts. Par to jāpadomā.


Anita Bartusa: Mums Salā ir centrālā apkure, tai skaitā arī man, protams, ir obligāti dūmu detektors, jo relaksācijai bieži dedzinu drūmajos rudens vakaros sveces. Bet daļa iedzīvotāju pretējās mājās izmanto malku, par tiem gan varētu būt bažas.

Atstājiet komentāru