2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Jautājam: Vai jau esat atklājis peldsezonu un kā vērtējat savas peldētprasmes? Vai ir nācies ūdenī piedzīvot kādu nepatīkamu starpgadījumu?

Jautājam: Vai jau esat atklājis peldsezonu un kā vērtējat savas peldētprasmes? Vai ir nācies ūdenī piedzīvot kādu nepatīkamu starpgadījumu?


Ieva Druveniece:
Peldsezonu vēl neesmu atklājusi. Peldoties neesmu neko nepatīkamu piedzīvojusi. Jābūt piesardzīgiem pie ūdens! Parasti izvēlos peldēties Laukezerā. Domāju, ka nākamnedēļ varētu atklāt peldsezonu. Vasaras īsas, jāizbauda siltais laiks!


Intars Tučs: Peldos bieži, diemžēl šogad pagaidām nav sanācis. Ūdenī jūtos droši, jo nedaru neko pārgalvīgu. Iecienītākās peldvietas ir Daugava un Radžu ūdenskrātuve. Atsevišķas reizes ar bērniem esam braukuši uz Laukezeru.


Singne Lazdiņa: Vasarā peldos labprāt, šogad vēl gan nav sanācis. Parasti dodos uz Laukezera pludmali. Ziemā cenšos atrast laiku baseinam, žēl, ka Jēkabpilī tā vairs nav.


Nauris Pinne:
Peldsezonu esmu atklājis pavisam nesen, tikai pagājušo nedēļu, esot aktīvā atpūta pie ūdens, mēģinot veikbordingu. Peldēt prasmes, es teiktu, man ir pietiekami labas. Man nav bijis nepatīkamu starpgadījumu ūdenī, ja nu vienīgi pirms dažiem gadiem, peldoties jūrā, sanāca izjust sāpes no medūzas kodiena. 


Arta Vītola: Peldēt patīk ļoti, arī visiem ģimenes locekļiem, tāpēc labprāt atpūšamies pie ūdeņiem. Braucam uz Laukezeru un arī Radžu ūdenskrātuvi.

Atstājiet komentāru