2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Jautājam: Kur un kā plānojat šogad pavadīt atvaļinājumu?

Jautājam: Kur un kā plānojat šogad pavadīt atvaļinājumu?


Aiva Jakubovska:
Lielākā daļa atvaļinājuma šogad jau aiz muguras! Ir mirkļi, kad jāsadala prioritātes, šoreiz tās ir par labu dzimtas mājas sakopšanai. Tie darbiņi, kas pašu rokām darīti, ir ar lepnumu novērtējami. Saullēkts, puķes, putnu čalas, pļautas zāles smarža, saulriets.... laimei jau nevajag daudz! Citiem ieteiktu, pirms doties tālēs zilajās, vispirms iepazīt savu dzimto pusi, un tās skaistumu!


Velga Gailuma: Atvaļinājums parasti ir ziemā. Katru vasaru dēla ģimene mūs, mammas, ved ceļojumā. Šoreiz izvēle kritusi uz Igaunijas pusi - Sāremu. Katram ieteiktu apceļot Latvijas skaistās pilis, muižas, dabas takas. 


Rasma Žeica-Soha: Šogad atvaļinājums ir īss, jo pagājušajā gadā gāju atvaļinājumā divas reizes, sakarā ar kovidu. Šogad atvaļinājumam ir tikai viena nedēļa. Paņēmu pirms Līgo, lai var dārzu izravēt un mājas apkārtni sakopt.


Andris Birnītis: Atvaļinājumu pavadīšu kopā ar sievu Anglijā pie meitas, gribās redzēt mazbērnus, jau izauguši lieli. Un, protams, ir vēlme pakāpelēt pa kalniem, aizbraukt pie jūras, pamakšķerēt kopā ar mazbērniem.


Liene Grišina: Šovasar plānoju atvaļinājumu pavadīt Latvijā. Aktīvi sportošu, mācīšos braukt ar skrituļslidām un pēc iespējas vairāk būšu dabā. Man šķiet, ka vislabākais atvaļinājums ir kārtīga izgulēšanās un dzīvošanās pa laukiem.


Alla Beļinska: Šīs gads ir ļoti īpašs, jo jūnijs mūsu ģimenē ir eksāmenu un izlaidumu laiks gan meitai, gan man. Meita šogad strādās, dabūja vietu NVA – nodarbinātības programmā skolēniem. Savukārt man jārealizē projekts, kuram ir noteikti termiņi, tapēc ikdienā esam atkarīgi no pienākumu veikšanas un darba. Bet ir brīvdienas noteikti izmantosim tikai atpūtai, dodoties dabā vai apmeklējot koncertus vai kādā ceļojumā pa Latviju. Savukārt augustā dosimies kaut kur ārpus Latvijas, lai atpūstos un atslēgtos no visiem ikdienas darbiem un smeltos jaunus spēkus.

Komentāri (0-1/1)

  • Jocīgie
    08.06.2023 10:54
    Jā, nu tik atvaļinājumā laukos atpūtīsies! Smiekls nāk! Atvaļinājumā ir jāatpūšas, kaut kur jāaizbrauc, jāsmeļas spēki un labas emocijas jaunam darba cēlienam!

Atstājiet komentāru