2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jautājam: Vai svinat Mātes dienu un kādas, Jūsuprāt, ir šajā dienā pasniegtās populārākās dāvanas?

Jautājam: Vai svinat Mātes dienu un kādas, Jūsuprāt, ir šajā dienā pasniegtās populārākās dāvanas?


Mētra Daume:
Mātes dienā es cenšos pasniegt mammai ziedus. Vislabāk, ja tie ir ziedi podā, kuri priecēs ar savu krāšņumu visu vasaru. Man Mātes diena saistās gan ar šo īpašo sievietes uzdevumu - būt par mammu, gan arī tie ir kā apstiprinājums tam, ka iestājies pavasaris. Tāpēc ziedi, saule un kopīgās mazās svinības ar kūku un kafiju man ir labākais veids, kā to nosvinēt.


Aija Rogāle: Mammai un vecmammai aizvedīšu ziedus uz kapiem. Mani bērni, meita un dēls šogad mani ir uzaicinājuši ,- sarūpējuši kopīgu braucienu uz Pakrojas muižu. Citu gadu mani ir vizinājuši mazā ekskursijā uz Rundāles pili! Svinēsim kopā- visa ğimene! Pastaigas un kopīgas pusdienas. Labi būt mammai tik labiem bērniem.


Rolands Laguns: Māmiņdienu mūsu ģimenē atzīmējam katru gadu ar pavasara ziediem, siltām pusdienām, bet pats galvenais - ar uzmanību. Tāpat katru gadu, izmantoju arī Latvijas Pasta piedāvato iespēju, mammai, vecmammai, krustmātei nosūtīt pavasarīgu sveiciena kartīti uz pasta kasti. Šogad Māmiņdienā būšu Rīgā, tādēļ sveicienus savai ģimenei nodošu videozvanā.


Aļona Avotiņa: Jā. Protams atzīmēsim. Esmu divreiz māmiņa savām brīnišķīgajām meitiņām. Kā arī man ir sava māmiņa, kuru es vienmēr mīļi sveicu šajā nozīmīgajā dienā! No meitiņas es saņemu skaistus pašdarinātus darbiņus par godu māmiņu dienai. Parasti tie ir ziedi un kāds saldumiņš.


Ivanda Osīte: Mātes dienu svinam, vairāk ietekmējušies no bērniem, kuri gatavo pārsteigumus no skolas un bērnu dārza. Ziedi, tējas tasīte, kopā būšana ir mūsu Mātes dienas sižets. Tā ir laba iespēja izteikt pateicības vārdus savai mamma Ērikai un vīramātes Nadeždai. Ziedi, kā uzmanības apliecinājums, ir visizplatītākā dāvana.

Atstājiet komentāru