2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jautājam: Vai esat izvēlējies sev gāzes pakalpojuma sniedzēju no 1.maija?

Jautājam: Vai esat izvēlējies sev gāzes pakalpojuma sniedzēju no 1.maija?


Jānis Bite:
Līdz šim mājsaimniecībā izmantojām AS Latvijas gāze piegādāto gāzi. Turpmāk arī izmantosim AS Latvijas gāze pakalpojumus. Kad situācija tirgū nostabilizēsies, vērtēsim kā rīkoties tālāk. Zinu, ka AS Latvenergo sniedz saviem klientiem bonusus, ja vienlaicīgi lieto elektrību un gāzi.


Iveta Skolniece: Mēs mājās izmantojam gāzes balonus: 27 un 50 litru, tā kā uz mums gāzes tirgus atvēršana īsti neattiecas. Gāzes balonus iegādājamies degvielas stacijās un gāzes uzpildes stacijā Jēkabpilī.


Aivars Breidaks: Nebiju līdz šim iedziļinājies, burtiski pēdējo dienu laikā dzirdēju par gazes tirgus atvēršanu. Šaubos, ka izmaksas būtiski atšķirsies, pāris eiro dēļ mainīt nav īsti vēlēšanās. Varbūt Electrum to varētu apvienot vienā rēķinā.


Aija Valdmane: Laika trūkuma dēļ vēl neesmu iepazinusies ar gāzes tirgus atvēršanas nosacījumiem, bet noteikti piekrītu tam, ka klientiem jābūt izvēles iespējām. Kad izanalizēšu, noteikti izvēlēšos lētāko un sev izdevīgāko.


Elīna Vīgante: Man šīs ir jaunas ziņas, neesmu informēta, ka atvērsies gāzes tirgus. Tāpēc vispirms iepazīšos ar informāciju un izvērtēšu, kas izdevīgāk. Bet šķiet, ka, visticamāk, palikšu pie ierastā pakalpojumu sniedzēja. To rādīs laiks.

Komentāri (0-1/1)

  • Aaaa
    24.04.2023 20:18
    Vai tad garumzīmes nav jālieto? Gazes tirgus izvele utt,tik daudz kļūdu vēl nebija redzēts.

Atstājiet komentāru