2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Jautājam: Vai apmeklēsiet Jēkabpils pilsētas svētku pasākumus? Kā vērtējat pilsētas svētku programmu?

Jautājam: Vai apmeklēsiet Jēkabpils pilsētas svētku pasākumus? Kā vērtējat pilsētas svētku programmu?


Rita Mandrika:
Pilsētas svētku pasākumus apmeklēšu. Iešu uz tirdziņu, Kena parku, Sēļu sētu, arī uz Vecpilsētas laukumu. Svētku programma ir plaša, ir ko apmeklēt, kur piedalīties, vienīgais ierosinājums citos gados – izveidot arī skatuvi novada amatierteātriem un dienas gaitā dot iespēju skatīties izrādes vai uzaicināt kādu Rīgas teātri ar viesizrādi.   


Zina Dundure: Jā, protams, ka apmeklēšu svētku pasākumus. Dienā kopā ar mazbērniem izstaigāsim visas pasākumu vietas, bet vakarā došos uz ballīti Vecpilsētas laukumā. 


Dace Miezīte : Manuprāt, svētku programma ir ļoti pārdomāta - plānoti gan ierasti pasākumi, gan kaut kas nebijis, kā zinātniskais teātris "Laboratorium" bērniem un radošā platforma "Zvaigznāja kubs" jauniešiem. Pati droši vien piektdien došos uz Lindas Leen un ģitārista R.Lībieša koncertu Kena parkā, sestdien apmeklēšu pasākumu "Sēļu sētā" un svētku lielkoncertu.


Silvija Cakule: Jā, apmeklēšu pilsētas svētku pasākumus. Noteikti aiziesim uz koncertu Vecpilsētas laukumā. Runājot par svētku programmu, man prieks par cilvēkiem, kas cenšās kaut ko darīt, veidot, lai arī  citiem ir prieks. Svētkos ir padomāts gan par lieliem, gan maziem.  


Jautrīte Grunte; Svētkos piedalīšos kopā ar deju kolektīvu, dejosim koncertā Vecpilsētas laukumā un Sēļu sētā. Kopā iesim gājienā. Vakarā apmeklēšu koncertu "Citi zēni". Svētku programma dod daudz dažādu iespēju.

Atstājiet komentāru