2024.gada 17. aprīlis

Rūdis, Rūdolfs, Viviāna

Jautājam: Vai Jūs jau izlēmāt par kuru no politiskajiem spēkiem balsosiet 14.Saeimas vēlēšanās?

Jautājam: Vai Jūs jau izlēmāt par kuru no politiskajiem spēkiem balsosiet 14.Saeimas vēlēšanās?


Gunita Lesniece:
 Saeimas vēlēšanās es piedalīšos, jo ir nepieciešams domāt par ekonomisko izaugsmi, savas tautas gan morālo un finansiālo atbalstu, pensiju un darba algu paaugstināšanu un uzlabot novājināto izglītības sistēmu. Ir izvēlēta, nosacīti,  partija par kuru balsošu, bet publiski pagaidām nevēlos to atklāt.


Inga Zvirbule: Jā noteikti piedalīšos vēlēšanās. Tas ir jādara katram, kas mīl Latviju un grib labāku tās nakotni. Saprotu, ka ir jānomaina “vecie vēži ar visām kulītēm” āpēc balsošu par kādu no jaunām partijām un jauniem politiķiem!


Kristīne Zābele: Vēlēšanās piedalīšos, bet vēl neesmu izlēmusi par kuru no partijām balsošu. Vēl ir krietni laika izvērtēt un pieņemt lēmumu, taču lai to izdarītu, centīšos iepazīties ar partiju piedāvājumu. Noteikti skatīšos/klausīšos katras partijas uzstāšanos, prezentācijas un izvēlēšos, kura, manuprāt, ir vispiemērotākā.


Lāsma Mežsēta: Uz vēlēšanām noteikti iešu un balsošu par politisko spēku, kuram uzticos savā pilsētā. Lai vietējā līmeņa politiķiem būtu atbalsts nacionālā līmenī, ir jāievēl pārstāvošā partija arī Saeimā.


Ieva Rožlapa: Vēl neesmu izlēmusi, par ko balsošu. Parasti vispirms vērtēju kandidātus, tad politisko virzienu salāgoju ar savām pārliecībām.

Komentāri (0-4/4)

  • Ieva
    20.06.2022 18:27
    NE-par-vienu!!!
  • Viedoklis
    10.06.2022 23:33
    Uzskatu, ka liela bēda mums ar tām izvēles iespējām! Es nebalsošu par tām partijām kas bija PRET OIK atcelšanu! Bet es neesmu arī ne par Saskaņu ne ZZS... Nezinu par ko balsot.... Bet balsot jāiet!
  • W
    10.06.2022 17:54
    Es par ždanoku
  • khe khe
    09.06.2022 18:24
    Es par Šleseru. Ko te visi kautrējas.

Atstājiet komentāru