2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Jautājam: Vai jau plānojat atvaļinājumu un zināt, kur un kā to pavadīsiet?

Jautājam: Vai jau plānojat atvaļinājumu un zināt, kur un kā to pavadīsiet?


Maija Kalniņa:
Man šogad nebūs atvaļinājuma, jo tikai nesen atsāku strādāt. Brīvdienās braukšu uz Saulkrastiem uz jūru peldēties un sauļoties.


Lāsma Prande: Man atvaļinājums būs ar nesteidzīgu kafijas baudīšanu brokastīs vērojot cielaviņu darbošanos ābelē un relaksāciju puķu dobēs. Manas mājas ir tā vieta, kur es gūstu spēkus, atjaunoju enerģiju un katru dienu atklāju ko jaunu - pumpuru lilijā, iemitinājušos ežu ģimeni vai jaunu skudru taku.


Beāte Dzene: Šobrīd es nedzīvoju Latvijā un man vasarā nav atvaļinājuma. Tas ir brīvdienās, iespējams, ka to izmantošu, lai apciemotu ģimeni Latvijā. 


Sandra Miņkova: Es atvaļinājuma laikā atpūtīšos pie dabas, braukšu ciemos un pati sagaidīšu ciemiņus. Varbūt došos apceļot Latviju. Jāsasmeļas saule un spēki garajai, aukstajai ziemai!


Ligita Ščedrova: Man nav atvaļinājuma. Taču dažas brīvas dienas jūnijā uz Jāņiem būs, ko izmantošu atpūtai. Jūlijā ir plāns aizbraukt uz evaņģelizācijas pasākumu, augustā sagaidīt ciemos bērnus un pavadīt laiku ar mazdeliņu, uzlādēties garīgi un atpūsties no ikdienas rutīnas, tā ir mana karstākā vēlēšanās.

Komentāri (0-1/1)

  • nu?
    27.05.2022 15:10
    Zināt, ne ziniet.

Atstājiet komentāru