2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Vai atbalstāt lēmumu pieprasīt obligātu vakcināciju atsevišķu profesiju pārstāvjiem un tiesības darba devējam atlaist darbinieku, kurš atsakās vakcinēties?

Vai atbalstāt lēmumu pieprasīt obligātu vakcināciju atsevišķu profesiju pārstāvjiem un tiesības darba devējam atlaist darbinieku, kurš atsakās vakcinēties?


Ina Grišina: Kategoriski iebilstu pret jebkuras profesijas pārstāvju obligāto vakcināciju un atbrīvošanu no darba šādu iemeslu dēļ! Šis lēmums ir nepārprotams Satversmes un ANO Vispārējās cilvēktiesību deklarācijas pārkāpums. Mēs zinam savas tiesības un tās aizstāvēsim!


Monika Znotiņa: Jā atbalstu. Manuprāt, vakcīna ir vienīgais veids, kas var mūs pasargāt no vīrusa. Es uzticos zinātnei un mediķiem! 


Kristīne Akmene: Es uzskatu, ka tomēr šajā jautājumā būtu jābūt brīvprātības principam. Mums katram pašam ir jāizlemj, vai vēlamies vakcinēties vai nevakcinēties un, kāpēc to vēlamies darīt vai nedarīt, izvērtējot savu veselības stāvokli un vakcinācijas nepiešamību.


Jānis Svilpe: Esmu skolotājs ar 33 gadu darba stāžu. Uzskatu, ka atsevišķās profesijās ir vajadzīga obligāta vakcinēšanās. Šos jautājumus lai risina valdība. Skolēni nedrīkst mūs alipināt un mēs viņus. Arī attālinātas mācības vairs nedrīkst turpināties. Tām nav vērtības.


Dace Līcīte: Neatbalstu obligāto vakcināciju,vtai jābūt brīvprātīgai katra cilvēka izvēlei. Nav pieļaujama šāda attieksme, kā arī cilvēku šķirošana. Cilvēkiem ir jāsaprot, ka tas nevis apvienos mūsu tautu, bet tieši pretēji sašķels. Esmu par veselīgu dzīvesveidu, atbalstu labsirdību un cilvēcību.


Anita Gavare: Lēmumu par obligātu vakcināciju neatbalstu. Katram cilvēkam pašam ir jāpieņem lēmums, jo katrs cilvēks ir pats savas dzīves lēmējs. Izskatās, ka valdībai nav īsti argumentu, ja jāatsaucas uz tuberkulozes vakcinācijām utt. Par atlaišanu no darba – atkal valdība uzveļ atbildību uz kāda cita pleciem, bet kur ir kaut viens konstruktīvs priekšlikums, kā rīkoties, lai motivētu cilvēkus vakcinēties, nevis izvest represijas! Manuprāt, valdībai jārūpējas par saviem pavalstniekiem, nevis jāpavēl kā dzīvot.

Komentāri (0-2/2)

  • Nikola
    21.07.2021 23:27
    Nu, te vismaz 3.vidusskolas direktore izrādot centību un atbalstu valdībai, jau dienu iepriekš pirms Saeimas balsojuma mēģinās atbrīvot skolotājus. Būs jautri.
  • A
    21.07.2021 17:27
    Učilkām patīk attālinātā apmācība,jo tad jau viss smagums uz vecāku pleciem. Īsti skolotāji vakcinējas ,lai septembrī varētu atgriezties skolā. Učilkas ,lai dodas uz fermām govis slaukt vai sēnes lasīt uz Īriju.

Atstājiet komentāru