2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jautājam: Kā jūtaties un, kā tiekat galā ar karsto laiku un vai tas ir mainījis jūsu ikdienu?

Jautājam: Kā jūtaties un, kā tiekat galā ar karsto laiku un vai tas ir mainījis jūsu ikdienu?



Sintija Klūga-Grode:
Man patīk silts laiks. Jūtos labi. Ikdienā tiek izmantots kondicionieris, ventilators un, protams, uzturā lietoju daudz ūdens. Braucu peldēties.



Jeļena Hnikina: No vienas puses sen gaidīta silta vasara, no otras puses - tā siltuma izrādās par daudz. Darbā līdzsvaru palīdz noturēt kondicionieris, majās - ventilators. Darba ikdiena nemainīga, bet majās gan vairāk laika pārdomām un atpūtai, jo tādā karstumā neko negribas darīt.



Uģis Haičenko: Karstais laiks vienkārši nav paciešams. Priecē gaisa kondicionieri automašīnā un veikalos. Žēl, ka tirgotāji laikus nav sagatavojušies un nav ventilatoru krājumu. Šobrīd esmu atvaļinājumā un neapskaužu tos, kam jāstrādā.



Ieva Druveniece: Man patīk karstais laiks, bet ticu, ka ne visiem tā ir. Lai arī dienas vidū, sakarsušā darba kabinetā ir grūtāk koncetrēties, es izbaudu šo vasaru un priecājos par sauli. Dienas ritmu tas nav mainījis, lai gan gribētos padzīvot kā Itālijā - pagulēt diendusu un būt aktīvai vakara stundās. Beidzot ir iespēja uzvilkt vasaras kleitas, kas vēsās vasarās nereti paliek skapī. Lai atveldzētos, telpās mēģinu radīt nelielu caurvēju, vakaros dodos peldēties, kā arī dienas laikā dzeru zāļu tējas vai vēsus dzērienus ar ledu! Beidzot lieti noder māsīcas dāvātais vēdeklītis, kas atvests no Spānijas un atbilst arī pašlaik lasītā G. G. Markesa romāna atmosfērai.



Marija Stalidzāne: Pašlaik esmu atvaļinājumā. Man ļoti patīk, ka vasarā ir pa īstam silti, nevis drēgni. Baudu sauli un ūdeni.



Iveta Briņķe: Karsta vasara tas ir jauki. Labāk nekā mitrās un lietainās. Kad vien iespējams labprāt izmantojam ūdens peldes , protams dzeramais ūdens arī tiek patērēts krietni vairāk šādā karstumā.

Komentāri (0-1/1)

  • Hm!
    14.07.2021 19:19
    Hnikinai kondicionieris darbā? Bet kā pārējām bibliotekārēm citos pagastos?

Atstājiet komentāru