2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Jautājam: Kā vērtējat Ziemassvētku gaismas rotājumus Jēkabpilī?

Jautājam: Kā vērtējat Ziemassvētku gaismas rotājumus Jēkabpilī?



Ina Grišina:
Ziemassvētku pārsteigums šogad man ir Vecpilsētas laukums, kas šogad ir īpaši skaisti izgaismots un rada svētku noskaņojumu. Īpaši skaista ir egle Vecpilsētas laukumā! Patiess prieks un liels paldies visiem cilvēkiem, kas radīja šo skaistumu. Pilsētā ir noteikti skaistāk un gaišāk kā citus gadus! Un tieši šogad tas mums visvairāk ir nepieciešams.



Spodra Purviņa: Mani šogad patīkami pārsteidz pilsētas noskaņa Ziemassvētku laikā! Braucot pa Pasta ielu, nevar pabraukt garām Vecpilsētas laukumam. Brīnumskaistā egle un izgaismotie koki pievelk. Nemaz nerunājot par prieku, kādu sagādā izgaismotie Tīģerēni, Lāčuki, sniegavīri ar konfekšu groziņiem un sniegpārslām uz Tautas nama sienas. Gadījāmies pie Krustpils kultūras nama brīdī, kad ceļojumu uzsāka Piparkūku namiņš! Likās, ka atrodamies pasaku valstībā. Sociālajos tīklos cilvēki, daloties ar Ziemassvētku rotām, uzskata, ka pie viņiem ir visskaistāk. Manuprāt, šogad visskaistāk ir Jēkabpilī! Paldies Ziemassvētku rūķiem Kultūras nodaļas Vitas Viļevko vadībā!



Arta Vītola: Šogad pilsēta ir ļoti krāšņa un svētku sajūtu rosinoša. Ļoti patīk izgaismotais Kena parks, rotājumi pie Krustpils kultūras nama, Tautas nama un ielu krustojumos. Īpaši skaista ir pilsētas svētku egle. Lai arī nav sniega, izgaismotā pilsēta rada svētku sajūtu.



Vija Stiebriņa:  Šogad esmu patīkami pārsteigta par izgaismoto un pārdomāti skaisto mūsu mīļo pilsētu. Saviļņo mūzika Vecpilsētas laukumā. Iebraucot pilsētas robežās no dažādām pusēm gan Krustpils, gan Jēkabpils, ir kaut kas vienots uz visiem ceļiem, kas mūs ieved pilsētā. Ļoti gribētos, lai turpmāk padomātu par svētku noformējumu arī pilsētas nomales ielās. Piemēram, Madonas ielā svētku noskaņojumu rada tikai attiecīgi noformētās iestādes. Daudzi gados veci jēkabpilieši dzīvo pilsētas nomalēs, kuriem nav sava transporta un, kas nevar aiziet un redzēt pilsētas centra skaistumu un neizjūt svētku ienākšanu pilsētā. Būtu labi, ja kāds svētku akcents būtu katrā pilsētas mikrorajonā.



Daina Zalaka: Man ļoti patīk izgaismotais un izrotātais Vecpilsētas laukums un eglīte, kā arī Kena parks. Vecpilsētas laukumā egle šogad ir ļoti skaista un Ziemassvētku vecīša soliņš, kur visiem patīk apsēsties un nofotografēties. Ļoti skaisti šogad ir Kena parka labi izskatās izgaismotais tiltiņš un izgaismotie koki un estrāde.

Komentāri (0-1/1)

  • Koko
    23.12.2020 16:30
    Šogad tiešām pilsēta tik skaista un mirdzoša kā vēl nekad.

Atstājiet komentāru