2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Vai zināt kādu jubileju šogad svin Jēkabpils? Ko vajadzētu iekļaut pilsētas svētku programmā?

Vai zināt kādu jubileju šogad svin Jēkabpils? Ko vajadzētu iekļaut pilsētas svētku programmā?


Nellija
: Jā, zinu. Svinam pilsētai 350 gadu jubileju. Pilsētas svētkos vajadzētu vairāk pasākumu bērniem. Ne koncertu, kurus mazie nespēj noklausīties vai lielās lelles, bet tieši tādu pasākumu, kuros bērni var iesaistīties, piemēram, iluzionistu vai iespēju aplūkot dažādus zvēriņu, vairāk mazajiem domātu atrakciju.



Kārlis:
Protams, Jēkabpilij ir 350 gadu jubileja. Katru gadu apmeklēju pilsētas svētkus un man tie patīk, viss notiekošais apmierina, jo programma ir ļoti plaša un daudzveidīga. Pilnībā uzticos Jēkabpils kultūras pārvaldei, kas noteikti arī šogad, jubilejas reizē, gādās par jaukiem, skaistiem svētkiem.



Sintija: Jā, zinu. Šogad Jēkabpils svin 350 gadu jubileju. Ģimenē katru gadu pēc pilsētas svētkiem pārrunājam, kas patika, ko gribētos savādāk. Pērn secinājām, ka svētku gadatirgum nav izvēlēta veiksmīga vieta, jo tā ir par šauru. Protams, ir labi, ka tirgošanās un pasākumi norisinās tuvu cits citam un nav tālu jāiet, bet pagājušajā vasarā es ar bērna ratiem pat neriskēju doties iekšā tajā burzmā. Tirdziņš ir vajadzīgs, bet tam būtu jāatrod plašāka iela tuvu centram.



Mārtiņš: Nē, nezinu gan. Ja jautājat par pilsētas svētkiem, tad vajadzētu vairāk pasākumu bērniem, piemēram, kādu bērnu izrādi. Pilsētas svētkus apmeklēju kopā ar bērniem un gribās, lai viņiem būtu gan interesanti, gan jautri.



Nadežda: Jā, zinu. Svinēsim Jēkabpilij 350 gadu jubileju. Pilsētas svētkus apmeklēju katru gadu un man tie patīk, programma ir gana plaša. Tas, ko gribētos, ir vairāk pasākumu bērniem, jo īpaši pusaudžiem, ne koncertu, bet gan iespēju izkustēties, interesanti pavadīt laiku, jo tieši viņiem pilsētas svētkos pietrūkst interesantas, atraktīvas izklaides.

Atstājiet komentāru