2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Vai esat domājuši par iespēju adoptēt mājdzīvnieku no patversmes?

Vai esat domājuši par iespēju adoptēt mājdzīvnieku no patversmes?



Lāsma:
Es esmu izglābusi kaķīti no nokļūšanas patversmē. Pirms dažiem gadiem vēlējos sev otru kaķi un kādu dienu piezvanīja draudzene, sakot, ka šosejas Rīga-Daugavpils malā atrasts mazs, baltas spalvas kaķītis. Aizbraucu apskatīties un iepatikās mazais pūkainais kamolītis. Tiesa gan nācās to ārstēt un ieguldīt līdzekļus viņa atkopšanā, kaķītis ir kurls, bet mīļš. Kaķim devām vārdu Semis. Mājās vēl ir kaķenīte Tinga, abi savstarpēji konkurē par saimnieces uzmanību.



Tatjana: Nē, nav bijusi tāda doma, jo man mājās ir mājdzīvnieks. Tā ir kaķenīte Ketija, kurai patīk ēst un gulēt.



Lāsma: Man ir trīs mājdzīvnieki, tāpēc nav bijusi vēlme adoptēt kādu no patversmes. Man ir divi kaķi – Žuža, kurai ļoti patīk murrāt, kas izklausās kā žūžošana un šīs īpašības dēļ viņa ir ieguvusi savu vārdu. Vēl ir kaķis Minka, kā arī suns ar karalisku vārdu – Erigina. Visi trīs labi sadzīvo un neplēšas.



Irina: Kāpēc gan nē, kad meklēšu jaunu mājdzīvnieku tas varētu būt arī no patversmes. Patlaban man mājās ir kaķis Roļiks. Liels palaidnis. Katru dienu atnākot mājās, skatos kādas jaunas blēņas viņš sadarījis. Lielākā – palaidnība – nogāza un drumslās saplēsa kristāla vāzi. Bez Roļika un viņa blēņām būtu garlaicīgi.



Oksana: Man nav tādas iespējas – paņemt dzīvnieku no patversmes. Dzīvoju dzīvoklī un tur mājdzīvniekam būtu grūti. Ja būtu, kur mājdzīvnieku izmitināt, noteikti paņemtu kādu no patversmes. Agrāk man ir bijuši dzīvnieki gan suns, gan kaķi.

Atstājiet komentāru