2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Vai apmeklēsiet Jēkabpils pilsētas svētkus?

Vai apmeklēsiet Jēkabpils pilsētas svētkus?



Anna:
Es pati piedalos Jēkabpils pilsētas svētkos. Sniegsim koncertu Vecpilsētas laukumā. Ceru, ka būs laiks apmeklēt arī citus svētku pasākumus. Pilsētas svētki ir vajadzīgi, jo cilvēkiem vajag gan atpūsties, gan izklaidēties. Cerams, ka sestdien nelīs un izdosies realizērt visu iecerēto.



Inna:
Jā, vasarā dzīvoju laukos un speciāli atbraucu uz pilsētu, lai piedalītos svētkos. Apmeklēšu visus svētku pasākumus, arī ar lietusmēteli mugurā, ja līs. Informācijas par svētku pasākumiem internetā ir pietiekami, taču iebraucot pilsētā nav svētku sajūtas, nekas īpaši neliecina, ka nedēļas nogalē būs svētki. Pilsēta tāda pati kā ikdienā. Gribētos, lai arī pilsētvidē būtu redzams un jūtams, ka svinēsim svētkus. Pagaidām vienīgais dekors – karodziņi uz tilta.



Jevgēnija: Dzīvoju daudzstāvu mājā pie Kenaparka, tā ka var teikt esam tieši svētku vidū. Protams apmeklēšu pasākums. Ir jādomā par autostāvvietām. Pie Kena parka ir tikai viena Dambja ielā, kas ir nepietiekami. Ikdienā, ja autobraucējiem vajag uz publisko tualeti vai ir vēlme pastaigāties Kena parkā – automašīnu noliek mūsu pagalmā. Savukārt svētkos jau no agra rīta pieeja pagalmam un pagalms ir pilns ar svešām automašīnām, tā ka mēs ne iziet, ne izbraukt nevaram. Tā ir problēma.



Velga: ja būs labi laika apstākļi, tad noteikti iešu un apmeklēšu pilsētas svētku pasākumus, savukārt, ja līs, skatīšos koncertus, ko rāda televīzijā. Taču man noteikti gribētos apomeklēt Intara Busuļa koncertu. Ceru, ka svētku dienā būs labs laiks.



Sarmīte un Nikola: Jā, noteikti apmeklēsim. Sarmītei visvairāk interesē svētku koncerti, savukārt Nikola vēlas apmeklēt karuseļus un bērniem domātās atrakcijas Kena parkā. Sarmīte atzinīgi vērtē pilsētas svētkus un uzskata, ka šāds pasākums cilvēkiem ir vajadzīgs un tiek gaidīts.

Atstājiet komentāru