2024.gada 16. aprīlis

Alfs, Bernadeta, Mintauts

Vai vasarā dosieties atvaļinājumā?

Vai vasarā dosieties atvaļinājumā?


Natālija un Anastasija:
“Jā, jau šobrīd esmu atvaļinājumā,” saka Natālija. Viņa dzīvo Rīgā un atvaļinājuma mēnesi ar bērniem pavada Jēkabpilī. “Peldamies un sauļojamies pie Radžu ūdenskrātuves. Tur ir laba vieta atpūtai, arī peldēties var droši, ūdens tīrs un jau pietiekami silts,” piebilst Natālija.


Jevgēnija: Patlaban nē, bet kādreiz gan atvaļinājumā devos vairākkārt ekskursijās uz Maskavu, Ukrainu. Tagad es dzīvoju pie meitas laukos un var teikt, ka mana dzīve ir kā viens liels atvaļinājums pie dabas. Mums ir dārzs, tajā pavadam daudz laika, izaudzējam visu nepieciešamo. Ja runājam par ekskursijām, tad par tādām var dēvēt tās retās reizes, kad atbraucu uz Jēkabpili, nesteidzīgi pastaigājos pa pilsētu un vēroju, kas te mainījies.

Jānis: Jā, dodos atvaļinājumā, bet laiku pavadu tepat Jēkabpilī, nekur ekskursijās nebraucu. Atpūšos un peldos pie Radžu ūdenskrātuves. Tā ir laba vieta aktīvai atpūtai.

Kristīne: Tieši patlaban izbaudu savu atvaļinājumu Jēkabpilī. Dzīvoju un strādāju Holandē. Jēkabpilī ar meitu nākam gan uz Kena parka rotaļu laukumu, gan pastaigājamies pa dambi, no kura paveras skaists skats uz Daugavu un pilsētas panorāmu, gan dodamies arī uz Mežaparku un Radžu ūdenskrātuvi.

Baiba: Jā, dodos atvaļinājumā un tā laikā ceļoju pa Latviju. Piemēram, Kurzemes pilsētām Liepāju un Ventspili. Savukārt tie, kas atvaļinājuma laikā atbrauc uz Jēkabpili var aplūkot mūsu Krustpils pili, atpūsties Mežaparkā vai apmeklēt kādas citus pilsētas tūrisma objektus.

Atstājiet komentāru