2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Kāds ir Jūsu vaļasprieks?

Kāds ir Jūsu vaļasprieks?


Sintija: Šobrīd visa uzmanība tiek veltīta manam mazajam bērniņam un vaļaspriekam laika neatliek. Man patīk fotografēt, veidot cilvēkiem frizūras un “make up”. Pagaidām tas viss ir vaļasprieka līmenī, bet nākotnē domāju pievērsties fotogrāfēšanai. Tas man visvairāk patīk un arī padodas.


Larisa: Man patīk adīt, jo īpaši zeķes. Adu sev un arī dāvanām, ko citiem pasniegt svētkos. Vēl man patīk skatīties seriālus.


Dzintra: Mans vaļasprieks ir mans dārzs. Dzīvoju Jēkabpilī, Ķieģeļu ielas mikrorajonā un netālu no mājām ir dārziņš. Tur audzēju visus nepieciešamos dārzeņus – burkānus, bietes, gurķus un citus. Esmu ierīkojusi arī lecekti tomātiem. Dārzā aug arī ķirši.

Oksana: Jau 14 gadus dzīvoju Īrijā. Uz Jēkabpili atbraucu tikai ciemos pie radiem. Mans vaļasprieks, ar ko nodarbojos Īrijā ir fitness un bokss. Šajos sporta veidos trenējos jau trīs gadus. Tos izvēlējos, jo patīk kārtīgi izkustēties.

Vita: Man patīk nodarboties ar burāšanu. Tas gan nav iespējams Jēkabpilī. Dodamies izbraukumā ar katamarānu Baltijas jūrā, uz Igaunijas salām, reizēm vējš aiznes atklātā jūrā un ir iespēja pabūt Liepājā. Šovasar plānojam doties uzz Visbiju Zviedrijā. Vasarā svēta lieta ir vismaz nedēļu burāt ar katamarānu prom no civilizācijas un tās piedāvātajām ērtībām.

Komentāri (0-1/1)

  • Dagnija
    22.05.2019 17:08
    Mans vaļasprieks ir fotogrāfēšana un braukšana ekskursijās
    Fotogrāfijas izsaka visu : )

Atstājiet komentāru