2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Kā vērtējat Jēkabpils pilsētas dienestu darbu cīņā ar sniega kupenām?

Kā vērtējat Jēkabpils pilsētas dienestu darbu cīņā ar sniega kupenām?


Imants: Manuprāt, viss ir kārtībā un dienesti ir savu uzdevumu augstumos. Ņemot vērā šīs ziemas sniega bagātību un to daudzumu, ko man ikdienas nākas tīrīt savā pagalmā un pie savas mājas, es brīnos, ka pilsētā pēc snigšanas operatīvi ir gan izbraucamas ielas, gan tīrītas ietves. Pat Parka iela, kurā es dzīvoju ir gan iztīrīta, gan pakaisīta.


Sanita:
Ne pārāk labi. Daudzviet ir ļoti grūti pārvietoties, piemēram, nākot no Zīlānu ielas uz tiltu daudzviet ir sniega putra, tāpat arī uz tilta ietves ir slapjas un ar sniega putru. Grūti iet. Mikrorajonā, kur dzīvoju, Ķieģeļu ielā viss ir kārtībā, ietves no sniega notīrītas.


Dzintra: Viss kārtībā ir tikai pilsētas centrā. Ārpus tā daudzviet sniegs nav tīrīts, ir grūti iet. Piemēram, Akmeņu ielā gar pilsētas tirgu ir slikti tīrītas ietves, arī Pasta ielā ietves tikpat kā nav tīrītas. 


Baiba: Pilsētā ietves tīrītas ir posmiem, kur ir pašvaldībai piederošā teritorija, tur viss kārtībā, savukārt pie privātmājām daudzviet nav tīrīts. Pārvietoties pa šādām ietvēm ar bērnu ratiņiem ir ļoti grūti, vietām pat neiespējami. Piemēram, Brīvības iela no centra līdz Celtnieku ielas mikrorajonam, posmiem viss ir ideāli, bet posmiem ietves ir sniegotas un neizbrienamas.


Karīna: Ir dažādi, ne visur ir tīrīts sniegs. Piemēram, ejot pa Nameja ielu ir daudz posmu, kas nav tīrīti. Ir arī posmi, kur viss izdarīts godam.