2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Kāda, jūsuprāt, ir vislabākā dāvana absolventam?

Kāda, jūsuprāt, ir vislabākā dāvana absolventam?

 Iveta

Iveta: Manuprāt, ziedi un grāmatas. Tā ir visvērtīgākā dāvana. Arī man izlaidumā dāvināja ziedus un daudz grāmatas. Piemēram, Ojāra Vācieša dzejas grāmatu, gan krāšņu albumu ar daudziem fotoattēliem par Latviju un vēl citas.

 

Velta

Velta: Es katrā ziņā izvēlētos dāvināt grāmatu, piemēram, “Visskaistākās vietas pasaulē”, kas ir kāšņš izziņu albums ar daudziem fotoattēliem. Protams, arī ziedus.

 

Alla

Alla: Jaunietim, kurš mīl lasīt – noteikti laba dāvana varētu būt grāmata, piemēram enciklopēdija. Ja jaunietis nemīl lasīt, tad droši vien aploksni ar naudu, lai pats nopērk, ko vēlas. Dāvanas summa varētu būt ap 30 eiro, jo par mazāku naudu neko prātīgu nopirkt nevar.

 

Agnese

Agnese: Es uzskatu, ka absolventam jādāvina tikai ziedi un nekādas citas dāvanas nav vajadzīgas. Es vēl atceros savu izlaidumu, toreiz bijām nabadzīgi, bet daudz saliedētāki, cits citu atbalstošāki, bijām kā komanda. To arī novēlu mūsdienu absolventiem.

 

Olga

Olga: Manuprāt, tie varētu būt ziedi un nauda aploksnē. Es tā arī sveikšu savus mazbērnus – ar ziediem un naudu, lai viņi var nopirkt, ko vēlas.

 

Sandra Mikanovska,

Radio1, Ceturtdiena

Atstājiet komentāru