2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Ko novēlat savai pilsētai un valstij Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienā?

Ko novēlat savai pilsētai un valstij Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienā?

 aleksejs

Aleksejs: Lai cilvēkiem būtu labi apmaksāts darbs tepat Jēkabpilī, Latvijā, lai nebūtu jābrauc peļņā uz ārzemēm. Arī mana sieva šobrīd strādā ārzemēs, jo nav citu iespēju uzturēt ģimeni. Man ir bērni, lai viņiem, kad izaugs būtu darbs. 4.maija svētkus ģimenes lokā nesvinam, bet izmantojam brīvo dienu atpūtai.

 

martins

Mārtiņš: Vairāk skatīties uz to, kas mums ir, ikvienam stiprāku mugurkaulu latviskajai identitātei, stiprināt sevī lepnumu par savu valsti un ikdienā koncentrēties tikai uz labo. Novēlu būt vienotiem un valsts svētkus sagaidīt pozitīvā noskaņā. Mūsu ģimenē nav tradīciju baltā galdauta svētkiem, taču ik gadu sanākam kopā šuarākā vai plašākā lokā un svinam. Es cenšos būt patriotisks ikdienu, ne tikai svētkos.

 

 Biruta

Biruta: Domājot par to, kā cilvēki jūtas, mums daudzko vajadzētu citāk nekā ir tagad. vajadzētu labu darbu, labas algas, labas pensijas un sociālās garantijas, lai cilvēki neatkarības dienā patiesi varētu justies kā svētkos, nevis nomākti ar savām rūpēm, lai mēs būtu gandarīti par sasniegto. Baltā galdauta svētkus svinu un svētku galdu klāju, ja atbrauc ciemiņi.

 

 Liiga

Līga: Novēlu mums visiem būt draudzīgākiem un saticīgākiem, lai būtu lielāka kopības sajūta. Baltā galdauta svētkus ģimenē svinam. Mums ir speciāli šiem svētkiem sagādāts balts galdauts, ko uzklājam, tad liekam svētku cienastu un visi kopā svinam.

 

 Kristiine

Kristīne: Novēlu, lai mūsu Latvija un pilsēta būtu daudz zaļāka, lai pilsētā ir daudz apstādījumu, puķu un zaļumu. Dzīvoju netālu no Jēkabpils valsts ģimnāzijas un tur nesen nozāģēja ozolus, ļoti žēl krāšņo koku. Tāpēc novēlu vairāk stādīt, mazāk zāģēt. Ģimenē baltā galdauta svētkus īpaši nesvinam, brīvdienu izmantojam, lai visi pabūtu kopā.

 

 

Sandra Mikanovska,

Radio1, ceturtdiena

Komentāri (0-2/2)

  • o
    02.07.2018 18:36
    kuram neatkarības diena, kuram darba diena...
  • nu re
    02.07.2018 18:36
    Kuram neatkarības atjaunošanas diena,kuram galdauta svētki.

Atstājiet komentāru