2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Netipisks pirkums rezultējas laimestā – kā Iveta no Jēkabpils top! loterijā laimēja automašīnu (FOTO)

Vietējā veikalu tīkla top! ikgadējās rudens loterijas galveno balvu – automašīnu Škoda Kamiq – laimējusi friziere Iveta Zemīte no Jēkabpils. Veiksmīgais pirkums veikts 12.septembrī Jēkabpils veikalā top! Nameja ielā 12. Izlozētas arī trīs 500 eiro un trīsdesmit sešas 100 eiro naudas balvas, kopumā loterijas laikā iepriecinot 40 pircējus, portālu Radio1.lv informēja valdes locekle un mārketinga direktore Ilze Priedīte.

Iveta atceras dienu, kad veikusi laimīgo pirkumu: “Parasti labprāt rosos virtuvē, bet todien nolēmu, ka vārīt zupas katlu tikai sev nesagādās nekādu prieku, tāpēc piemājas topā iegādājos gatavu rosoļņiku un dažas ikdienas preces. Nevarēju iedomāties, ka šāds, man netipisks pirkums, atnesīs tādu laimestu. Kad sākās loterija, smejoties teicu – tā būs mana mašīna, bet apkārtējie bija skeptiski. Es ticu, ka domām ir liels spēks, un, lai gan joprojām esmu šokā, mana vārdos izteiktā pārliecība izrādījās patiesa.”

Iveta aktīvi piedalījusies top! loterijā, kopumā reģistrējot 13 čekus – gan savus, gan mammas un meitas. Viņa atklāj, ka konkrēto čeku, atšķirībā no citiem, ko rūpīgi glabājusi, nevīžīgi ielikusi kabatā ar domu izmest, tomēr iekšējā sajūta likusi to piereģistrēt. Skaitlim 12, šķiet, arī bijusi liktenīga nozīme – 12.septembris un Nameja iela 12. 

Automašīnas ieguvēja negaidīto uzvaru uzskata par gaismas staru drūmajā posmā, kas bija kļuvis par ģimenes ikdienu. “Es no sirds ticu, ka vīrs, raugoties no mākoņa maliņas, automašīnu atsūtīja kā dāvanu visai mūsu ģimenei; kā iedrošinājumu jauniem sapņiem un piedzīvojumiem. Dzīvē viss ir balansā, pēc skumjām kādā brīdī atkal atgriežas prieks,” teic Iveta.

Loterijas dalībnieku skaits ik gadu pieaug, šogad kopā reģistrēti vairāk nekā 100 000 čeku. Visaktīvāk tos reģistrējuši pircēji Vidzemes un Rīgas reģionos. Brīnumiem un veiksmei, kā jau ierasts, vairāk ticējušas sievietes. 

“top! rudens loterija ir kļuvusi par vērtīgu tradīciju, kas ir sirsnīgs pateicības apliecinājums mūsu pircējiem, kuru izvēle ik dienu iepirkties veikalos top! dod mums milzu motivāciju attīstīties, lai nodrošinātu vienmēr pieejamu cenu, augstas kvalitātes vietējos produktus un neaizmirstamu iepirkšanās pieredzi. Esam patiesi lepni, ka šogad izdevies iepriecināt 39 klientus ar naudas balvām, kas noderēs ikdienā un, jo īpaši prieks par galvenās balvas laimētāju Ivetu Zemīti, kas būs kā apliecinājums, ka, ticot veiksmei var laimēt. Katru gadu ar satraukumu gaidām galvenās balvas izlozi, lai varētu ar personīgu zvanu iepriecināt laimētāju, ” stāsta Ilze Priedīte, veikalu tīkla top! valdes locekle un mārketinga direktore.

No 2023. gada 7.septembra līdz 2023. gada 29. novembrim ikvienam bija iespēja laimēt kādu no 36 dāvanu kartēm 100 eiro vērtībā, trim 500 eiro naudas balvām, kā arī galveno balvu automašīnu Škoda Kamiq, kopējais Balvu fonds loterijā bija 24 600 eiro. Lai piedalītos loterijā, bija jāveic savi ikdienas pirkumi veikalos “top!”, tostarp internetā, vismaz 10 eiro vērtībā, jāreģistrē pirkuma čeks www.toploterija.lv un tas jāsaglabā, lai uzvaras gadījumā to var uzrādīt.

Komentāri (0-1/1)

  • Kliente
    05.12.2023 17:47
    Lai labi ripo!

Atstājiet komentāru