2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Notiek būvdarbi Jēkabpilī, Kurzemes un Līvanu ielu posmos (FOTO)

Saskaņā ar iepirkumu “Līvānu ielas posma no Ezera ielas līdz Daugavpils ielai un Kurzemes ielas posma no Jāņa Raiņa ielas līdz Ventas ielai, Jēkabpilī” būvprojekta izstrāde un būvdarbi”, ir noslēgts līgums ar SIA “LV Roads” par būvdarbu veikšanu minētajos ielu posmos, informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļa.

Veicamie darbi ietver būvprojekta izstrādi katram posmam, sagatavošanas darbus (t.sk. izlīdzinošā šķembu slāņa ieklāšana u.c.), asfaltbetona segas ieklāšanu, pieslēgumu un nobrauktuvju izbūvi, nomaļu un ātrumvaļņu izbūvi, pazemes tīklu skataku vāku līmeņošanu vai nomaiņu, elektronisko sakaru tīklu pārbūvi un aizsardzību, caurteku izbūvi, kā arī teritorijas labiekārtošanu, apzaļumošanu un citus nepieciešamos darbus. Kurzemes ielas posmā tiks izbūvēta gājēju ietve un ielu apgaismojums, bet Līvānu ielas posmam tiks pārbūvēts pieslēgums pie Daugavpils ielas.

Pašlaik aktīvi norit darbi Kurzemes ielas posmā no Jāna Raiņa ielas līdz Ventas ielai. Darbus plānots pabeigt tuvāko nedēļu laikā.

Līvānu ielas posmā ir izbūvētas caurtekas, pārvietoti komunikāciju kabeļi un notiek konstruktīvo slāņu izbūve. Arī šajā posmā būvdarbus plānots pabeigt tuvāko nedēļu laikā.

Kopējā līgumcena (bez PVN) par būvdarbu izpildi ir 87 284,04 EUR, ieskaitot 12 700,00 EUR par būvniecības ieceres dokumentu (būvprojekta) izstrādi.

Foto: jekabpils.lv

Atstājiet komentāru