2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Konkursa „Latvijas labākais tirgotājs” otrajai kārtai izvirzīta SIA “Jēkabpils Vecpilsētas aptieka”

Konkursa „Latvijas labākais tirgotājs” otrajai kārtai izvirzīta SIA “Jēkabpils Vecpilsētas aptieka”

2.septembrī noslēdzās iedzīvotāju balsojums konkursam „Latvijas labākais tirgotājs” Jēkabpilī. Apkopojot rezultātus, visvairāk iedzīvotāju uzslavas saņēma SIA “Jēkabpils Vecpilsētas aptieka” Brīvības ielā 144.

Saskaņā ar iedzīvotāju balsojumu, uzņēmumu SIA “Jēkabpils Vecpilsētas aptieka” Jēkabpils pilsētas pašvaldība pieteiks konkursa otrajai kārtai. Tās ietvaros konkursa rīkotāji līdz gada beigām apkopos visu pretendentu iesniegumus un veiks to izvērtējumu.

Konkursa dalībnieks var būt jebkurš Latvijas tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu uzņēmums. Vērtēšana notiek atbilstoši konkursa dalībnieku specifikai. Galvenās kritēriju grupas ir apkalpošanas kultūra, iekārtojums, preču klāsts, kārtība un tīrība, speciālie piedāvājumi un informācija.

Konkurss ir demokrātisks bezpeļņas pasākums, kura galvenie mērķi ir panākt pircēju un apmeklētāju apkalpošanas kultūras paaugstināšanu, tirgotāju un krodzinieku profesionalitātes pieaugumu, kā arī popularizēt labākos tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu uzņēmumus un to darbiniekus.

Konkursu „Latvijas labākais tirgotājs 2019” ik gadu rīko Latvijas Tirgotāju asociācija sadarbībā ar Latvijas Pašvaldību savienību.

Informāciju apkopojusi un sagatavojusi:
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļa

Atstājiet komentāru