2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpilī durvis vērs jauns veikals – “J Santehnika”

Jēkabpilī durvis vērs jauns veikals – “J Santehnika”

Jēkabpilī, Viestura ielā 10B, bijušā “Dinamo” kluba telpās šonedēļ darbu sācis jauns veikals – “J Santehnika”.

“Piedāvājam visu nepieciešamo preču klāstu santehnikas un apkures jomā, kā arī zinošu speciālistu konsultācijas un iegādāto iekārtu apkalpošanu. Mūsu precei ir augsta kvalitāte, tā tiek piegādāta no Eiropas valstu pazīstamu zīmolu uzņēmumiem,” stasta SIA “J Santehnika” valdes loceklis Jānis Briņķis.

Viņš piebilst, ka SIA “J Santehnika” ir 15 gadu pieredze darbā ar apkures un santehnikas precēm. Līdz šim veiksmīgi ir darbojies veikals Madonā, turpmāk tāds būs arī Jēkabpilī. Veikals orientēts uz mājsaimniecībām un nelieliem uzņēmumiem, piedāvā preču mazumtirdzniecību, kā arī konsultācijas un iekārtu uzstādīšanu un apkalpošanu pie klienta, ja tiek izteikta šāda velme.

SIA “J Santehnika” ir arī oficiālais “Grandeg” apkures katlu rūpnīcas pārstāvis. Latvijas uzņēmums “Grandeg” apvieno jaunākās tehnoloģijas, izcilu funkcionalitāti un kvalitāti un piedāvā plašu apkures katlu un papildaprīkojuma klāstu, piemērotu jebkuras apkures sistēmas vajadzībām.

Veikalā var iegādāties visplašāko preču klāstu – vannas, podus, duškabīnes, kapara, nerūsējošās un metāla caurules, ventiļus, uzgaļus, radiatorus, sūkņus, malkas, gāzes un granulu apkures katlus un daudzas citas preces, kas ražotas Zviedrijā, Čehijā, Vācijā un citās Eirops valstīs.

SIA “J Santehnika” piedāvā inovatīvus risinājumus māju apkurei. Jau tradicionāli tiek izmantotas siltās grīdas, taču šādu tehnoloģiju var pielietot arī sienu un griestu apsildīšanai. Šim nolūkam viss nepieciešamais nopērkams veikalā “J Santehnika”.

Šobrīd izdevīgi!

•“Grandeg” katliem
•“Grohe” produkcijai
•“Purmo” radiatoriem
-15% atlaide!

Tāpat veikals piedāvā arī inovatīvus risinājumus katlumājām. Patlaban vispopulārākie ir granulu apkures katli, un tos iegādājas 80% klientu, jo cilvēki ir sapratuši, ka sēdēt pie katla un to kurināt ir lieks darbs. Ja nepieciešams, veikals klientam līdzi dod arī instrumentus iegādāto katlu vai citu preču samontēšanai.

Jānis Briņķis piebilst, ka cenas atbilstoši preces kvalitātei ir klientiem draudzīgas, turklāt katru mēnesi tiek rīkotas dažādas akcijas, kas dod iespēju vēlamo preci iegādāties lētāk
 Veikals SIA “J Santehnika” Jēkabpilī, Viestura ielā 10B (bijušā “Dinamo” kluba telpās) ir atvērts katru darba dienu no pulksten 8.00 līdz 18.00, sestdienās no pulksten 9.00 līdz 14.00.Svētdienās – slēgts. Priecīgas Lieldienas!


SIA “ J Santehnika”
e-pasts: jsantehnika@gmail.com

Ainārs Dravnieks, tālr.: 29159746 pārdevējs-konsultants, apkures un ūdens apgādes specialists.

Oksana Jankovska,
tālr: 29826560,
vannas istabas aprīkojuma konsultante.

Darba laiks:
P.-Pk.: 8.00-18.00
S.: 9.00-14.00
Sv.: slēgts

Komentāri (0-1/1)

  • Namsaimnieks
    02.07.2018 18:36
    Diezgan muļķīgs nosaukums veikalam. Kudiš labāks būtu Zelta pods, Rozā radiators vai Melnais katls.

Atstājiet komentāru