2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

SIA “Margret” un SIA “Forevers” saņem apbalvojumu konkursā

SIA “Margret” un SIA “Forevers” saņem apbalvojumu konkursā

16.februārī svinīgā ceremonijā tika paziņoti un sveikti konkursa „Latvijas Labākais tirgotājs 2016” uzvarētāji un laureāti. Konkursa ietvaros tika noteikti nozaru labākie - aptiekas, veterinārās aptiekas un klīnikas, degvielas uzpildes stacijas, skaistumkopšanas saloni, sporta un atpūtas centri, viesnīcas un viesu nami, lauku tūrisma objekti, veikalu grupā - mazie veikali, lielveikali un tirdzniecības tīkli, ēdināšanas uzņēmumu grupā - bistro, kafejnīcas–picērijas, kafejnīcas–konditorejas, kafejnīcas–veikali, kafejnīcas, krogi, restorāni un viesnīcu restorāni.

Apbalvojumus konkursā saņēma arī divi Jēkabpils uzņēmumi. Laureāta titulu konkursā ieguva SIA “Forevers” veikals, kas atrodas Rīgas ielā 120. Savukārt SIA “Margret” kafejnīca “Gaļas nams”, ko Jēkabpils pilsētas pašvaldība izvirzīja konkursam saskaņā ar iedzīvotāju balsojumu, saņēma uzvarētāja diplomu. Uzņēmumus 2016.gada nogalē vērtēja Latvijas Tirgotāju asociācijas ekspertu komisija. Konkursa dalībnieku vērtēšanas galvenie kritēriji bija apkalpošanas kultūra, iekārtojums, preču klāsts, kārtība un tīrība, speciālie piedāvājumi un informācija.

Šogad konkursa finālā no tuvu diviem simtiem dalībnieku tika izvirzīti 57 uzņēmumi, no kuriem 13 tirdzniecības uzņēmumi, 24 ēdināšanas uzņēmumi, 15 aptiekas, 3 viesu mājas un viesnīcas un 2 degvielas uzpildes stacijas. No Rīgas ir 16 un pārējie - 43 no Latvijas novadiem. Atkarībā no saņemto punktu skaita par uzvarētājiem atzīti 38 uzņēmumi, laureāta diplomus izpelnījās 14 un vienam uzņēmumam piešķirts dalībnieka diploms. Savukārt konkursa galvenās balvas saņēmēji – 6.

Konkurss „Latvijas Labākais tirgotājs” notiek jau 20 gadus. Konkurss ir nekomerciāls un atklāts – tajā var piedalīties jebkurš Latvijas uzņēmums, kas darbojas nozarē. Visus šos gadus konkursu rīko sabiedriskas organizācijas – Latvijas Tirgotāju asociācija (LTA) sadarbībā ar Latvijas Pašvaldību savienību (LPS).

Informāciju sagatavoja:

Laura Afanasjeva
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece

Atstājiet komentāru