2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpils 2.vidusskolā saslimšanu ar Covid 19 konstatē arī vienam skolēnam, karantīnā klase un septiņi pedagogi

Jēkabpils 2.vidusskolā saslimšanu ar Covid 19 konstatē arī vienam skolēnam, karantīnā klase un septiņi pedagogi

Jēkabpils 2.vidusskolā šodien vienam skolēnam konstatēja saslimšanu ar Covid-19. Inficētais skolēns skolu neapmeklē kopš pirmdienas, 23.novembra. Reaģējot uz šo nolemts, ka no rītdienas karantīnā dosies klase, kurā šis skolēns mācās un septiņi pedagogi , kuri bija saskarē ar klasi 20.novembrī, portālu Radio1.lv informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļa.

Šodien pēcpusdienā jau informējām, ka Jēkabpils 2.vidusskolā šorīt saslimšana ar Covid-19 tika konstatēta vienam pedagogam, kurš arī no pirmdienas, 23.novembra, nav bijis skolā.  Reaģējot uz šo, tika nolemts, ka attiecīgi mājas karantīnā no rītdienas dosies astoņas klases. Ņemot vērā, ka skolēni, ar ko strādāja pedagogs, šodien apmeklēja skolu, tika veiktas darbības, lai izolētu  astoņas klases no saskares ar citiem skolēniem. Skolēni strādāja tikai savā klasē. Lai ierobežotu skolēnu kontaktu ārpus savas klases, mācību priekšmetu skolotāji nāca pie skolēniem, ievērojot visus noteiktos drošības pasākumus.

Pēc konsultācijām ar Slimību profilakses un kontroles centru, skolā tiek veiktas visas nepieciešamās preventīvās darbības slimības izplatības ierobežošanai!

No rītdienas, 26.novembra, karantīnā atradīsies astoņu klašu skolēni un septiņi pedagogi.  Karantīnā esošie skolēni turpinās mācības attālināti līdz 4.decembrim (ieskaitot).

Skolēnu vecāki ir informēti mācību sociālajā tīklā Mykoob.

Pārējo klašu skolēni mācības turpinās tāpat kā līdz šim. 

Saistīta ziņa: Jēkabpils 2.vidusskolā pedagogam konstatēta saslimšana ar Covid-19, mājas karantīnā dosies astoņas klases

Atstājiet komentāru