2024.gada 19. maijs

Lita, Sibilla, Teika

BK "Jēkabpils/SMScredit.lv" ielūdz uz sezonas noslēguma spēli!

BK "Jēkabpils/SMScredit.lv" ielūdz uz sezonas noslēguma spēli!

BK "Jēkabpils/SMScredit.lv" ielūdz uz savu "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas sezonas noslēguma spēli, kas notiks svētdien, 17. martā plkst. 16.00 Jēkabpils sporta namā. Savā laukumā uzņemsim "Latvijas Universitātes" basketbola komandu. Spēles tiešraide – "Delfi.lv"!

Ieeja uz šo spēli visiem ir bez maksas! Līdzjutējiem būs dažādi konkursi ar balvām no mūsu draugiem – "Rāmkalni" un "SMScredit.lv".

Šī būs abu komandu otrā tikšanās reize šajā sezonā. Pirmoreiz pretinieki mērojās spēkiem pašā sezonas sākumā – 31.oktobrī “Elektrum” Olimpiskajā centrā. Toreiz pirmo puslaiku cīņa bija līdzvērtīga, „lūši” lielo kļūdu skaitu kompensēja ar lielisku precizitāti no tālās distances, tomēr otrajā puslaikā ar metieniem vairs tā neveicās un, lai gan pēdējā ceturtdaļā abas komandas šķīra vien pieci punkti, spēles izskaņā jēkabpiliešiem nācās atzīt pretinieku pārākumu ar 76:89.

Toreiz rezultatīvākie spēlētāji bija Verners Kohs un Jurijs Aleksejevs. Nu jau kādu laiku abi devušies savās gaitās un “lūšu” pusē vairs necīnās. Rezultatīvākais Jēkabpils komandas spēlētājs šobrīd ar vidēji 14,7 punktiem, 7,2 atlēkušajām bumbām un trīs rezultatīvām piespēlēm vidēji katrā spēlē ir amerikānis Lions Gilmors III. Edgaram Štelmaheram vidēji 8,4 punkti, Raineram Hermanovskim – 7,5.

Kamēr “lūši” tikuši pie divām uzvarām (2/25), “Latvijas Universitātes” basketbolisti izcīnījuši astoņus panākumus (8/17) un ieņem rezultātu tabulas 11. pozīciju. “LU” rindās šosezon izcēlies Linards Jaunzems (18,7 punkti, 7,6 bumbas zem groziem) un Renārs Birkāns (13,6 punkti un 5,2 rezultatīvas piespēles).

Tiekamies svētdien, 17. martā Jēkabpils sporta namā un kopā aizvadām pēdējo basketbola cīņu augstākajā līgā šosezon! Par Jēkabpili!

Paldies BK “Jēkabpils/SMScredit.lv” atbalstītājiem: “SMScredit.lv”, Jēkabpils pilsētas pašvaldība, SIA “Pata”, SIA “CDW Minerals”, SIA “Jēkabpils PMK”, “A.Kraukļa VEF basketbola skola”, SIA “Mikor”, AS „LNK Industries”, Jēkabpils sporta centrs, “Joma”, Jēkabpils Radio1.

Atstājiet komentāru