2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Valsts policija ievieš jaunus uzticības tālruņa numurus; pieejams arī informatīvais tālrunis ceļu satiksmes jautājumos

Valsts policija ievieš jaunus uzticības tālruņa numurus; pieejams arī informatīvais tālrunis ceļu satiksmes jautājumos

Turpmāk iedzīvotājiem anonīmi informēt par noziedzīgiem nodarījumiem vai Valsts policijas darbinieku pieļautajiem likumpārkāpumiem būs daudz vienkāršāk nekā līdz šim. Sākot ar septembra beigām, Valsts policija ir ieviesusi vienotus uzticības tālruņa numurus un e-pastu visā Latvijā, vairs nedalot dažādus numurus pa dažādiem Latvijas reģioniem un noziegumu veidiem.

Iedzīvotājus, kuri vēlas anonīmi ziņot par iespējamiem noziegumiem un tos izdarījušām personām, Valsts policija turpmāk aicina zvanīt pa tālruni 67075444. Savukārt Valsts policijas Iekšējā kontroles biroja uzticības tālrunis ir paredzēts informācijas sniegšanai par Valsts policijas nodarbināto iespējamo prettiesisko rīcību - 67075456. Noklausoties automātiskā atbildētāja atbildi un sagaidot skaņas signālu, iedzīvotāji var atstāt savu ziņojumu. Informāciju var sniegt arī pa e-pastu uzticiba@vp.gov.lv.

Valsts policijas darbinieki, kas atbild par tālruņa un e-pasta apkalpošanu, regulāri pārbaudīs atstātos ziņojumus un nepieciešamības gadījumā attiecīgi nodos informāciju tālāk izmeklētājiem informācijas tālākajai pārbaudei.

Atgādinām, ka Valsts policijā ir pieejams arī informatīvais tālrunis ceļu satiksmes jautājumos - 67208108. Zvanot pa šo tālruni, iedzīvotāji var noskaidrot interesējošos jautājumus par piemērotajiem administratīvajiem sodiem, kā arī informāciju, kas aktuāla autopārvadātājiem.

 

 

Sagatavoja:

Dairis Anučins

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja vietnieks
29402290; dairis.anucins@vp.gov.lv

Komentāri (0-4/4)

  • Iveta
    21.09.2023 01:22
    labdien,mums ir problēma ar puiku kuram ir tikai 15g,nav auto tiesības,un braukā ar mašīnu nepieredzējis pa meža ceļiem ,kur staigā sēņotāji,braukā citas mašīnas,bērni mazi-tajā ciematā...kad policija ir uz vietas ciematā vinstad nebrauc jo viņu pabrīdina uz to stundu draugi.un tāvins turpina braukāt...balvu nov.lazdukalna pag.Liepari.
  • toms
    22.09.2021 23:46
    Opelis valsts nmr neiegaumeju tikai zinu burtus FK tumši violeta krāsā no rĪta 6.30-7.00 brauks pakaļ uz LAUMA FABRIC,pa Ziemeļu ielu,pa Noliktavas ielu,līdz Darbnīcas 2a,varētu būt iereibis autovadītājs.
  • Ap
    14.06.2021 03:57
    Šoferis bieži braukā narkotisko vielu reibumā ar opel MJ-5483 Ziepniekkalns(dzīvesvieta) - Baloži(darbs,PindstrupLatvia )
  • Stanislavs
    17.05.2021 09:43
    Labdien!
    Pamests auto - HL6039 Opel,melna krasa.
    Adrese: Veju iela 1. Katlakalns.

Atstājiet komentāru