2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

"Jēkabpilij" pirmā no izšķirošajām četrām spēlēm – pret BK “OgreKumho Tyre”

"Jēkabpilij" pirmā no izšķirošajām četrām spēlēm – pret BK “OgreKumho Tyre”

Trešdien, 13. aprīlī Jēkabpils sporta namā plkst. 18.30 "Jēkabpils" basketbola komandai gaidāma viena no četrām pēdējām "visu vai neko" regulārās "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (LBL) sezonas spēlēm. Pretinieks – BK “Ogre/Kumho Tyre”. Matemātika vienkārša - lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs, ir jāuzvar visas atlikušās četras cīņas.

Šosezon abas komandas ir tikušās četras reizes, un trīs no tām uzvaras ir izcīnījuši jēkabpilieši. 26. septembrī aizvadītā draudzības spēle pret ogrēniešiem noslēdzās ar uzvaru, taču, lai noskaidrotu cīņas uzvarētāju, bija nepieciešams pagarinājums – 91:90. 7. novembrī izbraukuma spēlē jēkabpiliešiem nācās atzīt Ogres komandas pārākumu ar rezultātu 69:81, bet 6. un 23. janvārī BK “Jēkabpils” svinēja uzvaras ar attiecīgi 86:80 un 102:78.

“Ogre/Kumho Tyre” Edgara Tetera vadībā savas debijas gadā līdz šim ir spējusi izcīnīt septiņas uzvaras 33 mačos, ieņem rezultātu tabulas 11. vietu un uz izslēgšanas spēlēm nepretendē.

Uzdevums nav neiespējams, bet mūsu komandai ir jāspēj noskaņoties atbildīgajiem mačiem un jāspēlē nedomājot par to, cik atbildīgs ir katrs solis laukumā. "Jēkabpils" var! Iesim un atbalstīsim savu komandu, lai arī šogad Jēkabpils sporta namā varam baudīt "play-off" gaisotni!

Basketbola klubu „Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, „LDZ Cargo”, SIA „Jēkabpils PMK”, SIA “Pata”, SIA „Mikor”, SIA “Baltic Hotel Group”, AS „LNK industries”, SIA „Erbauer Group”.

 

Izmantotie avoti: basket.lv

Informāciju sagatavoja:
Lāsma Irša
BK “Jēkabpils”
sabiedriskās attiecības

Atstājiet komentāru