2024.gada 18. maijs

Ēriks, Inese, Inesis

BK "Jēkabpils" mājās uzņems BK "JūrmalaFēnikss", lai aizvadītu pirmo cīņu par bronzu

BK "Jēkabpils" mājās uzņems BK "JūrmalaFēnikss", lai aizvadītu pirmo cīņu par bronzu

Otrdien, 6. maijā plkst. 19.30 BK “Jēkabpils” mājās uzņems BK “Jūrmala/Fēnikss”, lai aizvadītu pirmo cīņu par trešo vietu “Aldaris” Latvijas Basketbola līgā (LBL). Trešās vietas uzvarētājs tiks noskaidrots trīs uzvaru sērijā.

Par trešo vietu cīnīsies divas LBL medaļas nekad vēl neizcīnījušas komandas: BK “Jēkabpils” un BK “Jūrmala/Fēnikss”.

Jūrmalnieki pusfinālā aizvadīja trīs spēļu sēriju pret BK “VEF Rīga” (0:3), kur, lai gan cīņā zaudēja, uzrādīja cienījamu un pat pārsteidzoši līdzvērtīgu rezultātu pret trīskārtējiem LBL čempioniem (68:85, 84:86, 74:78).

Jēkabpilieši spaigā cīņā pusfinālu noslēdza tikai piektajā tikšanās reizē ar vicečempioniem BK “Ventspils”. Pēc rezultāta sērijā 2:2, kur abas komandas uzvaras guva mājās, zīmīgi, ka BK “Jēkabpils” biļeti uz finālu pretiniekiem atdeva tieši Ventspilī (70:86, 75:73, 61:110, 85:71, 67:77). Kopumā BK “Jēkabpils” sniegums pierādīja, ka komanda šobrīd ir uz pareizā ceļa un pelnīti jebkurš pretinieks tagad uz “lūšiem” skatās ar respektu un izbīli.

Cīņa par trešo vietu LBL solās būt sīva un nežēlīga, ko pierāda BK “Jūrmala/Fēnikss”un BK “Jēkabpils” komandu nepiekāpīgais sniegums pusfinālā pret Latvijas līdervienībām. Vēljovairāk šo apgalvojumu apstiprina tas, ka komandas vēl līdz šim čempionātā nav guvušas medaļas.

Nāc un atbalsti savējos – BK “Jēkabpils”!

Biļetes iepriekšpārdošanā uz LBL mājas spēlēm vari iegādāties Jēkabpils Sporta nama kasē katru darba dienu plkst. 10.00 – 20.00. Ieejas maksa 1,40 EUR, 2,80 EUR.

Spēli tiešraidē, pl. 19.30 skaties internetā DELFI – delfi.lv/lbl

Informācijas avots:

basket.lv

 

Basketbola klubu „Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, „LDZ Cargo”, SIA „Jēkabpils PMK”, SIA “Pata”, SIA „Mikor”, AS „LNK industries”.

Atstājiet komentāru