2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Vidusdaugavas NVO centrs aicina piedalīties akcijā "Latvijas dārzeņi vietējiem ukraiņiem"

Vidusdaugavas NVO centrs aicina piedalīties akcijā "Latvijas dārzeņi vietējiem ukraiņiem"

Vidusdaugavas NVO centrs aicina piedalīties akcijā "Latvijas dārzeņi vietējiem ukraiņiem", liecina biedrības mājaslapā vidusdaugavasnvo.lv publiskotā informācija.
 
Biedrība norāda, ka Jēkabpils un Aizkraukles novados dzīvo ap 500 ukraiņu. Daudziem došanās uz veikalu un pilns iepirkumu maiss ir liela greznība. Ziemas beigas vienmēr liekas garas un varbūt kādam ir iespēja šo laiku padarīt gaišāku, ziedojot dārzeņus, kas izauguši pašu dārzos? Kartupeļi un burkāni, bietes vai kāposti, varbūt marinējumi vai ievārījumi. Katra dārzeņu "paciņa" būs atbalsts. 

Vidusdaugavas NVO centrs aicina tos, kuri var ar pašu audzētiem dārzeņiem un vai kādu ievārījuma vai marinējuma burciņu iepriecināt Jēkabpils un Aizkraukles novados dzīvojošos ukraiņus, līdz februāra beigām savu ziedojumu nogādāt Dienas centra "Kopā būt" telpās Jēkabpilī, Brīvības ielā 258A.
Pirms vest produkciju, aicina pieteikt savu labo darbu iepriekš pa tālr.+371 29 811 673 (Monta).

Biedrība Vidusdaugavas NVO centrs īpaši pateicas Jurim, kurš jau atsaucās aicinājumam un atveda kartupeļus, kāpostus, bietes un ābolu sulu (attēlā)! Labais tiešām vairo labo!

Komentāri (0-1/1)

  • Viss jau labi
    21.02.2024 12:10
    Nebūs tā, ka sūtījums nenonāks kādā no svalkām Ukrainā? Daudz redzēts, cilvēki nofilmējuši.

Atstājiet komentāru