2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

"Latvijas pasta" konkursā labāko vidū arī jēkabpilietis - Andis Gruzniņš

"Latvijas pasta" konkursā labāko vidū arī jēkabpilietis - Andis Gruzniņš

VAS "Latvijas pasts" organizētajā konkursā "Mans pastnieks" noskaidroti 2023.gada labākie pastnieki un pasta nodaļu operatori, informē uzņēmuma pārstāvji. Labāko kurjeru vidū apbalvots arī Andis Gruzniņš no Latvijas Pasta Jēkabpils reģionālā loģistikas centra.

Nominācijām bija izvirzīts 951 "Latvijas pasta" pastnieks un pasta operators, par kuriem kopumā saņemts 5351 vērtējums anketu un interneta balsojumā.

Pastnieku konkurencē klienti par labāko Latgales reģionā atzinuši Eduardu Boku no Krāslavas pirmās pasta nodaļas, Kurzemes reģionā labākais pastnieks ir Normunds Indāns no Rojas pasta nodaļas, Vidzemes reģionā - Dace Svilpe no Ērgļu pasta nodaļas, Zemgales reģionā - Svetlana Vaznoviča no Ogres pirmās pasta nodaļas, bet Rīgas reģionā Ivars Kalniņš no piegādes punkta "Rīga 50".

Vienlaikus labākā pasta nodaļas operatore klientu vērtējumā Latgales reģionā ir Laima Vaivode no Līvānu pasta nodaļas, Kurzemes reģionā - Ramona Rēboka no Talsu pasta nodaļas, Vidzemes reģionā - Alla Borovaja no Liepas pasta nodaļas, Zemgales reģionā - Baiba Veidliņa no Jelgavas piektās pasta nodaļas, bet Rīgas reģionā - Regīna Bukovska no Rīgas 55. pasta nodaļas.

Savukārt labāko kurjeru, klientu atbalsta speciālistu un sūtījumu apstrādes operatoru noteica struktūrvienību vadītāju vērtējums.

Par labākajiem kurjeriem atzīts Guntars Biezums un Kristaps Intenbergs no Rīgas reģionālā loģistikas centra, Andis Gruzniņš no Jēkabpils reģionālā loģistikas centra, kā arī Jurijs Boļšakovs no Rēzeknes reģionālā loģistikas centra, par labāko klientu atbalsta speciālistu atzīta Dagnija Petrovska no Tukuma novada Lapmežciema, savukārt par labāko sūtījumu apstrādes operatori atzīta Alina Germova no Rīgas.

Jau ziņots, ka 13.reizi "Latvijas pasts" aicināja iedzīvotājus novērtēt katra reģiona labāko pastnieku un pasta nodaļas operatoru, izceļot viņa profesionālās spējas.

"Latvijas pastā" strādā apmēram 2300 darbinieku, no kuriem 820 ir pastnieki un apmēram 420 - pasta operatori.

Jau ziņots, ka satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P) ir ierosinājis dienesta pārbaudi pret "Latvijas pasta" vadību par darbinieku balles rīkošanu. Satiksmes ministrs sociālajos tīklos atzīmēja, ka pasākumi darbiniekiem ir vajadzīgi, bet to izmaksām jābūt salāgotām ar uzņēmuma finansiālajām iespējām.

Savukārt "Latvijas pasta" valdes priekšsēdētāja Beāte Krauze-Čebotare noraida pārmetumus par darbinieku balles pārspīlēto dārdzību vai nelietderību, papildinot, ka, ņemot vērā pieprasījuma kritumu pēc tradicionālajiem pasta pakalpojumiem, uzņēmuma darbībai 2024.gads būs izaicinošs, taču arī šajos apstākļos, viņasprāt, ir svarīgi pateikt paldies pasta darbiniekiem par viņu darbu un sasniegtajiem rezultātiem.

Tāpat arī vēstītss, ka "Latvijas pasta" apgrozījums 2022.gadā bija 100,009 miljoni eiro, kas ir par 5,1% mazāk nekā 2021.gadā, kā arī uzņēmums strādāja ar 2,21 miljona eiro peļņu pretēji zaudējumiem gadu iepriekš.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums.

Atstājiet komentāru