2024.gada 19. marts

Jāzeps

Jēkabpilī, Viesītes ielā nenoskaidrota persona aizdedzinājusi papīrus pie kāda dzīvokļa durvīm (PAPILDINĀTS AR ACULIECINIEKA FOTO)

Pagājušajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona brigāde saņēma trīs izsaukumus – vienu uz ugunsgrēku dzēšanu, vienu uz glābšanas darbiem un vēl viens izsaukums bija maldinājums, portāla Radio1.lv redakciju informēja VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Viktorija Gribuste.

Šorīt agri plkst. 05.15 Jēkabpils ugunsdzēsēji glābēji devās uz Viesītes ielu Jēkabpilī, kur piecstāvu dzīvojamās mājas kāpņu telpā pie durvīm dega papīri 1 m2 platībā. Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās blakus dzīvokļa iemītnieks ugunsgrēku bija nodzēsis. Ugunsdzēsēji glābēji izvēdināja kāpņu telpu.

Pagājušajā diennaktī visā Latvijā VUGD saņēma 28 izsaukumus – 13 uz ugunsgrēku dzēšanu, 13 uz glābšanas darbiem, bet divi izsaukumi bija maldinājumi.

Foto: Ilustratīvs attēls

Komentāri (0-2/2)

  • Aiga
    29.10.2020 09:37
    Varbut dega arī papīri. Bet visa kāpņu telpa smirdeja pēc degškidruma. Durvis bij aplietas un aizdedzinātas. Durvju apmale nebij apstrādāta. Viss makrafleksa putās. Tā ka bij kam degt. Paldies kaimiņam ka laicīgi rīkojas.
  • Es
    27.10.2020 12:51
    Papīri

Atstājiet komentāru