2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Sestdien, 2.novembrī Jēkabpils pilsētas kapos būs svecīšu vakars

Sestdien, 2.novembrī Jēkabpils pilsētas kapos būs svecīšu vakars

Sestdien, 2. novembrī, pulksten 16.00 Jēkabpils pilsētas kapos notiks Svecīšu vakars. SIA “Jēkabpils pakalpojumi” aicina iedzīvotājus sakopt aizgājušo tuvinieku un draugu atdusas vietas un iedegt svecītes, lai godinātu viņu piemiņu.

Jēkabpils pilsētas kapu teritorijā ir uzstādīti atkritumu šķirošanas konteineri -  biomasai un kapu atkritumiem. Uzkopjot kapus pirms un pēc svecīšu vakara, aicinām sekot norādēm uz konteineriem!

Atgādinām:

BIOMASAS konteinerā ir jāizmet skujas, smiltis, lapas, dabīgie ziedi. Biomasas konteinerā nedrīkst mest plastmasas puķes, plastmasas maisiņus, sveces, piķu podus, vāzes, cimdus.

Konteinerā KAPU ATKRITUMIEM jāizmet sveces, plastmasas maisiņi un plastmasas puķes, puķu podi, vāzes, drātis utt. Tajā lūgums nemest skujas, smiltis, dabīgos ziedus!

Tīras biomasas nodošana sadzīves atkritumu poligona «Dziļā vāda» kompostā, izmaksā 10,33 eiro par tonnu. Ja kapu atkritumi netiek šķiroti, un biomasa tiek izvesta kopā ar vāzēm, maisiņiem, svecēm u.c., cena par tonnu ir 79.58 eiro. Rīkosimies atbildīgi – rūpēsimies par vidi un taupīsim pašvaldības līdzekļus!

Informāciju sagatavoja:
Santa Kūlīte
SIA “Jēkabpils pakalpojumi”
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru