2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Aculieciniece: Jēkabpilī, veikalā "Maxima" Rīgas ielā šodien pusdienlaikā atskanējusi trauksmes sirēna (PAPILDINĀTS TEKSTS UN PIEVIENOTS VIDEO)

  • 20 maijs 2019 --

Aculieciniece Aleksandra informē, ka šodien ap pusdienlaiku veikalā "Maksima" Jēkabpilī, Rīgas ielā atskanējusi trauksmes sirēna un visi pircēji evakuēti. Par trauksmes iemesliem pagaidām nav informācijas.

Sarunā ar Radio1.lv lielveikalu ķēdes “Maxima” komunikāciju vadītāja Liene Dupate-Ugule sacīja, ka trauksmes sirēnas atskanēšanai bijis tehnisks iemesls, reāla apdraudējuma veikala apmeklētājiem un darbiniekiem nav bijis. 

Viņa sacīja, ka veikalos Maxima noteikta jauna kārtība drošībai. Gadījumos, kad atskan trauksmes sirēna visi cilvēki nekavējoties tiek evakuēti un pēc tam skaidrots iemesls, kāpēc ieslēgusies trauksmes sirēna. Arī šoreiz, pēc trauksmes sirēnas atskanēšanas, veikala vadītāja ar apsargu pārbaudījusi situāciju. Šajā gadījumā sirēna skanējusi piegādes zonā un, iespējams, ka laikā kamēr preces tiek ievestas veikalā, to ilgstošāk apspīdējis kāds saules stars, sirēna uzsilusi un ieslēgusies. Esot bijuši arī citi gadījumi, kad trauksmes sirēnas nostrādā nebūtisku iemeslu dēļ, piemēram, ja virtuvē piedeg kotlete un rodas sadūmojums. Tāpat kā visos gadījumos, arī šajā, uz veikalu dosies atbildīgie cilvēki par trauksmes sirēnu darbību un papildus pārbaudīs, kāpēc tā ieslēdzās. 

Pēc situācijas noskaidrošanas veikals darbu atsāka ierastā ritmā.

Aculiecinieces foto un video.

Atstājiet komentāru