2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jānis Hauka pārtraucis darba attiecības ar Jēkabpils pilsētas pašvaldību

Jānis Hauka pārtraucis darba attiecības ar Jēkabpils pilsētas pašvaldību

SIA “Jēkabpils pakalpojumi” valdes priekšsēdētājs Jānis Hauka atkāpies no amata un pārtraucis darba attiecības ar Jēkabpils pilsētas pašvaldību pēc paša vēlēšanās.

Sarunā ar Radio1.lv viņš sacīja, ka septiņus gadus ir vadījis pašvaldības uzņēmumu un ir vēlme kaut ko savā dzīvē mainīt, attīstīties un iet tālāk. Viņam bijis darba piedāvājums no kādas Rīgas kompānijas viņa specialitātē – ceļu būve, turklāt ar ievērojami augstāku atalgojumu, kāds ir pašvaldībā un bijusi doma pieņemt šo piedāvājumu. Uzzinot par viņa plāniem SIA “Ošukalns” valdes priekšsēdētājs Aigars Nitišs piedāvājis darbu specialitātē savā uzņēmumā. Par labu šim piedāvājumam  Jānis Hauka nosliecies, lai varētu vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni, kas būtu liegts, strādājot tālu no mājām Rīgā.

Darba attiecības ar Jēkabpils pilsētas pašvaldību Jānis Hauka pārtrauca 29.aprīlī un jau nākamnedēļ – 7.maijā darbu sāks SIA “Ošukalns” kā ceļubūves nodaļas vadītājs.

Jēkabpils pilsētas pašvaldība ir izsludinājusi konkursu uz SIA “Jēkabpils pakalpojumi” valdes priekšsēdētāja amatu. Pieteikties šim amatamvar līdz 30.maijam. Ar konkursu noteikumiem var iepazīties pašvaldības mājaslapā.

Foto no privāta arhīva

Komentāri (0-4/4)

  • si si dra
    12.05.2019 00:31
    Jau zināms jaunais kandidāts- visiem zināmais deputāts Anuškevičs. Par izciliem nopelniem bārdas un Krapa laba
  • Man
    04.05.2019 09:42
    Būt atkarīgam no Nitiša nu nezin vai tas ir labs lēmums.
  • ess
    03.05.2019 23:52
    Nu ja, Joels jau taisās prom, laikam.
  • Savējais
    03.05.2019 15:05
    Prieks par Jāni. Tieši tā, šis tas dzīvē ir jāpamaina!
    Lai veicas jaunajā darba vietā :)

Atstājiet komentāru