2024.gada 7. maijs

Henriete, Henrijs, Jete

Seniorus aicina uz AKTĪVĀS ATPŪTAS DIENU

Seniorus aicina uz AKTĪVĀS ATPŪTAS DIENU

Jēkabpils pensionāru apvienība “Sasaiste” 21. jūlijā 13.00 savā mītnes vietā - Jaunā ielā 39i pilsētas seniorus aicina uz AKTĪVĀS ATPŪTAS DIENU. Tās moto: “DARAM SAVAI MIESAI UN GARAM! DARAM KO VARAM!”.

Kā pastāstīja apvienības “Sasaiste” valdes priekšsēdētāja Biruta Jemeļjanova, aktīvās atpūtas dienas rīkošanas iemesls ir ar Jēkabpils pilsētas pašvaldības gādību atremontētās nojumes atklāšana, kur pilnībā nomainīta grīda un uzlikts jauns jumts. “Teritorija ap “Sasaistes” darbības vietas telpām ir īstā, kur senioriem pulcēties brīvā dabā un veikt sev piemērotas gan sportiskas, gan cita veida aktivitātes. Te ir kluss, maz garāmgājēju. Un nojume ļaus cilvēkiem gados savas aktivitātes brīvā dabā turpināt arī lietainā laikā. Vietu turpmāk esam iecerējuši saukt par Senioru dārzu,” informē B. Jemeļjanova.

Aktīvās atpūtas dienas laikā senioriem tiks piedāvāta ekspedīcija pa topošo Senioru dārzu ar vienkāršiem un reizē atraktīviem uzdevumiem, kuros parādīsies būs iekļauta arī informācija par darbības veidiem, kādos ikdienā iesaistās apvienības biedri. Pensionāru apvienības vadītāja papildina, ka pasākuma norisei nav piesaistīti projektu līdzekļi - iesaistot biedrus, brīvprātīgos un citu NVO aktīvistus, diena organizēta pašu spēkiem tā, lai ir interesanti un rodas motivācija arī turpmākai senioru brīvā laika pavadīšanas veidu attīstībai tepat - blakus biedrības telpām - Senioru dārzā.

Seniori! Tiekamies AKTĪVĀS ATPŪTAS DIENĀ!

Anita Sproģe, Jēkabpils NVO resursu centrs,

projekts “Brīvprātīgais darbs sabiedrības aktivitātes veicināšanai Vidusdaugavas reģionā”

Autores foto

Atstājiet komentāru