2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

"Dzelzs Vilks" noslēdz jaunā albuma tūri Jēkabpilī

"Dzelzs Vilks" noslēdz jaunā albuma tūri Jēkabpilī

18. 19.3. CA webPiektdien, 18. martā populārā latviešu rokgrupa "Dzelzs vilks" noslēgs jaunā albuma "Perfekta rītdiena" turneju, sniedzot koncertu Jēkabpilī, klubā "Cita atpūta". 

Grupa "Dzelzs vilks" gada nogalē ir izdevis ilgi gaidīto, jauno studijas albumu "Perfekta rītdiena" un dodas albuma prezentācijas turnejā. Koncertos ar pilnu jaudu izskan „Dzelzs vilka“ jaunākā albumā „Perfekta rītdiena” kompozīcijas, tostarp pašlaik raidstacijās pieprasītie singli “Tu vilki nakti” un „Automātiskie atbildētāji”, kā arī "Dzelzs vilka" visu laiku labākās un klausītāju iemīļotākās dziesmas. Uz skatuves kāps "Dzelzs Vilka" pamatsastāvs Juris Kaukulis, Kaspars Tobis, Mārcis Judzis un Kārlis Alviķis, kā arī viešņa.

„Radot albuma materiālu, viens no mūsu galvenajiem izaicinājumiem bija turpināt pilnveidot un attīstīt to mūzikas novirzienu, ko paši esam radījuši. Bija svarīgi nepadoties apkārtējām ietekmēm, ko piedāvā mūzika pasaulē, bet turpināt savu stāstu un skanējumu. Mūzikas ģenerācijā mums nav svarīga izteiksmes līdzekļu un zīmju atpazīstamība, bet gan emocionāli saturisks vēstījums, un visam pāri – komunikācija ar publiku,” saka grupas līderis Juris Kaukulis.

“Perfekta rītdiena” ir jau trīspadsmitais grupas studijas albums - "Dzelzs Vilka" iepriekšējais studijas veikums "Dzīvnieks pilsētā" nāca klajā 2011. gadā, un saņēma Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvu kā labākais roka albums. Albums "Perfekta rītdiena" ieskaņots ieraksta producenta Ginta Solas ārpilsētas studijā „Eli“, tā izdevējs - mūzikas izdevniecības "Upe tuviem un tāliem". CD "Perfekta rītdiena" iekļuvis starp decembra un janvāra pārdotākajiem latviešu mūzikas albumiem ("Randoms"). Albuma pirmais singls "Tu vilki nakti" vairākās nedēļas pēc kārtas ir 1. pozīcijā "Radio SWH" Top 20.

Video:

"Tu vilki nakti": https://www.youtube.com/watch?v=oRWp9lQF_hw

„Automātiskie atbildētāji”: https://www.youtube.com/watch?v=jHPV2PJRb8U

 

Informācija: Aija Kaukule,
„Dzelzs vilks” menedžments
Mob. 29644546
www.dzelzsvilks.com

Atstājiet komentāru