2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Zemessardze sniedz atbalstu ziemas gaisa balonu festivālā "Love Cup 2016"

Zemessardze sniedz atbalstu ziemas gaisa balonu festivālā "Love Cup 2016"

Sestdien, 13.februārī, laika posmā no plkst.18 līdz 21 Zemessardzes 56.kājnieku bataljons Jēkabpilī uz Krustpils saliņas piedalīsies ziemas gaisa balonu festivālā "Love Cup 2016".

Zemessardzes 56.kājnieku bataljons piedalīsies festivālā ar rekrutēšanas pasākumu un izvietos informatīvo stendu. Interesentiem būs iespēja iepazīties ar bataljona galvenajiem uzdevumiem, aktivitātēm un bataljona specifiku, kā arī iegūt informāciju par stāšanos profesionālajā dienestā. Karavīri un zemessargi demonstrēs arī bataljona rīcībā esošo ekipējumu un ieročus.

Savukārt, 14.februārī plkst.14 no Daugavas labā krasta Zemessardzes 17.Pretgaisa aizsardzības bataljons nodrošinās salūtzalvi kā starta signālu festivāla kulminācijai - laulāšanās ceremonijai gaisa balonos.

Kā ziņots iepriekš - no 10.februāra līdz 14.februārim Jēkabpilī, Salas, Krustpils un Viesītes novados norisinās ziemas gaisa balonu festivāls "Love Cup 2016", kas būs arī mēģinājums sasniegt jaunu pasaules Ginesa rekordu, informēja biedrība "Sky Amazons".

Festivāls vienkopus pulcē 30 vadošos gaisa balonu pilotus. Festivāla kulminācija notiks 14.februārī, kad, laulājoties lidojuma laikā gaisa balonā, 50 pāri centīsies sasniegt pasaules Ginesa rekordu "Vislielākais lidojumā gaisa balonā vienlaikus salaulāto pāru skaits". Lidojumus ar gaisa balonu varēs vērot gan klātienē, gan tiešraidē interneta vietnēs straume.lmt.lv un www.tvnet.lv.

Papildu informācija:

Guna Freimane

Zemessardzes štāba

Vadības grupas speciāliste

Tālrunis: 67335905

Foto: Visit Jēkabpils/facebook.com

Komentāri (0-1/1)

  • Guest
    02.07.2018 18:31
    Kur ,lūdzu , ir redzami baloni? Kur par to var sameklēt kādu ziņu ? Domes lapā nekā nav

Atstājiet komentāru