2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Gaisā pacēlušies pirmie "Love Cup 2016" gaisa baloni (FOTO)

Gaisā pacēlušies pirmie "Love Cup 2016" gaisa baloni (FOTO)

Pirmais gaisa balonu lidojums festivālā "Love Cup 2016" notika šodien pēc pulksten vienpadsmitiem no rīta, kad gaisā pacēlās vairāki krāšņi baloni. To starts tika dots no promenādes Jēkabpilī, Daugavas kreisajā krastā Daugavmalā pie tilta.

Jau vēstīts, ka vakar slikto laika apstākļu dēļ nenotika neviens no plānotajiem gaisa balonu lidojumiem.

Šodien un turpmākajās dienās, ja ļaus laika apstākļi, iecerēti vairāki pasākumi. Šovakar no pulksten sešiem līdz astoņiem vakarā notiks gaisa balonu vakara spīdēšana un atsaites lidojumi Daugavas kreisajā krastā, Daugavmalā pie tilta.

Savukārt rīt, 13. februārī no pulksten desmitiem līdz divpadsmitiem paredzēts piecpadsmit gaisa balonu lidojums no Krustpils saliņas.

Sestdien vakarā no pulksten sešiem līdz pusseptiņiem notiks piecpadsmit gaisa balonu degļu parāde cauri Jēkabpils pilsētai. Starts no Jēkabpils stadiona “Vārpa”. Savukārt no pulksten septiņiem līdz pulksten astoņiem vakarā notiks piecpadsmit gaisa balonu vakara spīdēšana un atsaites lidojumi Krustpils saliņā!

Svētdien gaisa balonu festivāla noslēgumā no pulksten vieniem dienā līdz pustrijiem pēcpusdienā paredzēts Ginesa rekorda „Lielākais vienlaikus lidojumā gaisa balonā salaulāto pāru skaits” lidojums Jēkabpilī, Daugavas kreisajā krastā, Daugavmalā pie tilta.

Foto: Lāsma Irša/radio1.lv

Komentāri (0-6/6)

  • ?
    02.07.2018 18:31
    Ņemts no tīmekļa dzīlēm:
    Tikmēr mediju telpā izskan Ingas Ūles apgalvojumi, ka piloti no dažādām valstīm (Krievijas, Baltkrievijas, Lietuvas, Polijas, Čehijas, Slovākijas u.c. ) uz pasākumu dodas ne dēļ sporta, ne dēļ pat vissimboliskākās samaksas, bet, lai vienotos kopīgā lūgšanā – klātienē un internetā PRET KARU, par MĪLESTĪBU. Skaisti!

    Tomēr allaž atrodas ļaudis, kuri droši zina teikt – visas pasākumā iesaistītās pašvaldības par saviem līdzekļiem uzņem festivāla dalībniekus, uztur tos un finansē lidojumus. Te nu vairs nav žurnālistu kompetence, bet gan tiesībsargājošo institūciju darbs. Tādu īlēnu būs pagrūti maisā noslēpt.
  • ...
    02.07.2018 18:31
    Tas bija viss prieciņš par 15 tūkstošiem eiro pislētas naudas, jeb vēl kaut kas būs ? Kur tie trīsdesmit vai piecpadsmit lidoņi?
  • dullā
    02.07.2018 18:31
    ..īss tas laimes mirklis......
  • skaisti
    02.07.2018 18:31
    virs Vīpes-Mežāres arī divi lidinās
  • cits balons
    02.07.2018 18:31
    Skaisti tas būt , ja būtu 15 solītie baloni!:)
  • IvetaR
    02.07.2018 18:31
    Skaists pasākums!

Atstājiet komentāru