2024.gada 30. aprīlis

Alta, Liāna, Lilija

Jēkabpils novada rehabilitācijas centru "Dūjas" apmeklēs Saeimas deputāti

Jēkabpils novada rehabilitācijas centru "Dūjas" apmeklēs Saeimas deputāti

Mārtiņa Fonda psiholoģiskās rehabilitācijas centrā „Dūjas”, kas atrodas Jēkabpils novada Kalna pagastā viesosies Saeimas deputāti - Ingmārs Līdaka, Juris Vectirāns, Jānis Trupovnieks, kā arī veselības ministra Gunta Belēviča padomnieks Ēriks Zaporožecs.

Vizītes mērķis iepazīties ar rehabilitācijas centra darba specifiku, kā arī zaļās eko nometnes norises gaitu. Zaļās jeb ekonometnes jauniešiem, pateicoties Latvijas vides aizsardzības fonda (LVAF) atbalstam, centrā „Dūjas” notiek jau otro vasaru un kļuvušas ļoti iemīļotas bērnu vidū.

„Šogad kopumā Dūjās mums būs piecas vides nometnes, lai pusaudžiem, viņiem saistošā veidā, parādītu kā ikdienā dzīvot zaļāk, tādējādi uzlabojot gan veselību, gan sniedzot savu artavu ilgtspējīgas attīstības nodrošināšanā”, norāda Mārtiņa fonda un Dūju vadītāja, psiholoģe Elita Keiša.

Lai iepazītos ar rehabilitācijas centra darbu, aprunātos par attīstības vīzijām un zaļa un veselīga dzīvesveida ietekmi uz bērnu un jauniešu fizisko un mentālo attīstību, viesi rehabilitācijas centrā „Dūjas” ieradīsies 23.jūlijā plkst. 14:00.

Pēc iepazīšanās ar centra darbu, nometnes bērni, pedagogi, viesi un citi klātesošie tiks aicināti uz sarunu – diskusiju ar Saeimas deputātu Ingmāru Līdaku par to, kā atklāt brīnišķīgo dabas pasauli, nebraucot uz tālām zemēm, bet vērīgāk ieskatoties tepat līdzās notiekošajā.

 

Atstājiet komentāru