2024.gada 30. aprīlis

Alta, Liāna, Lilija

Notiek "Stipro skrējiens"

Notiek "Stipro skrējiens"

Sodien, vairāk nekā četri tūkstoši cilvēku jau septīto reizi piedalīsies Baltijā vienīgajā masu izturības skrējienā «Stipro skrējiens».

 Šogad «Stipro skrējienā» piedalīsies vairāk kā četri tūkstoši skrējēju gan no Latvijas, gan ārvalstīm un viņi visi ir gatavi stāties pretī šim izaicinājumam, lai pārbaudītu savu spēju patiesās robežas.

Dalībnieki kinopilsētā «Cinevilla» ieradīsies jau no pulksten deviņiem, lai laicīgi reģistrētos pasākumam, saņemtu dalībnieka numuru, izpētītu trasi un saprastu, kā labāk pārvarēt šķeršļus. 

«Stipro skrējienā» piedalīsies cilvēki no visas Latvijas, jo 19 novadu pašvaldības atbalstījušas iedzīvotāju vēlmi piedalīties un pārstāvēt savu dzimto pusi. Viskuplāk pārstāvēts būs Kocēnu novads, jo no tā kopskaitā piedalīsies 35 skrējēji. Ļoti aktīvi «Stipro skrējienā» piesakās arī studenti un šogad par stiprākās augstskolas titulu cīnīsies 22 komandas. Skrējienā piedalās arī jēkabpilieši.

«Stipro skrējienā» tiks apbalvoti pirmo trīs vietu ieguvēji visās starta grupās. Elites skrējēji cīnīsies par naudas balvām, bet masu grupas uzvarētājiem individuālajās ieskaitēs pasniegs atbalstītāju sarūpētās balvas.

Atstājiet komentāru