2024.gada 16. maijs

Edijs, Edvīns

Dzīvnieku biedrībā "Par ķepām" aizvadīta Vispasaules kaķu diena (FOTO)

Dzīvnieku biedrībā "Par ķepām" aizvadīta Vispasaules kaķu diena (FOTO)

1. martā biedrības "Par ķepām" pagaidmājās tika atzīmēta Vispasaules kaķu diena. Pasākumā piedalījās negaidīti liels skaits dažāda vecuma bērnu ar vecākiem, kā arī pensionāri.

 

Kaķi tika ne tikai samīļoti, bet arī palutināti ar dažādiem ciemiņu sarūpētiem gardumiem. Bērniem bija iespēja redzēt, kas notiek ar četrkājainajiem mīluļiem cilvēku bezatbildīgas rīcības dēļ. Šobrīd pagaidmājās dzīvo pavisam 20 kaķi un vairums no tiem ir bijuši mājas kaķi, kas atstāti uz ielas bezpalīdzīgā situācijā. Kaķi gaida atbildīgus un mīlošos saimniekus, kuriem tie gatavi sniegt visu savu mīlestību.

 

Dzīvnieku biedrība "Par ķepām" vēlas pateikties jaunajiem saimniekiem, kas devuši iespēju kaķiem kļūt par savas ģimenes locekļiem, kā arī līdzcilvēkiem par visa veida sniegto atbalstu. Īpašu paldies sakot Gaidim un Leonīdam, kas rūpējās par siltumu un kaķu labsajūtu ziemā.

 

Svētku diena tika aizvadīta pozitīvā gaisotnē par prieku gan bērniem, gan kaķiem, cerībā, ka cilvēki kļūs apzinīgāki un sāks uzņemties atbildību par tiem, ko ir pieradinājuši.

 

Ja Dievs Tavā ceļā noliek kādu dvēselīti, tad jau ar to vien Viņš liek saprast, ka vēlas, lai Tu kaut ko viņa labā dari... (Māte Terēze)


Dzīvnieku biedrības "Par ķepām",
pārstāve Laima Bebre

 

akakji

akakjii

Atstājiet komentāru