2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Raidījums "Gaidi mani" meklē, iespējams, Jēkabpilī dzīvojošo Zinaidu Slabenko

Raidījums "Gaidi mani" meklē, iespējams, Jēkabpilī dzīvojošo Zinaidu Slabenko

Ar starptautiskā raidijuma "Gaidi mani" ("Ždi meņa") starpniecību savu māti un pārējos radiniekus, kuri, iespējams, dzīvo Jēkabpilī un Jēkabpils novadā meklē Leonidova Tatjana: "Meklēju savu mammu Slabenko Zinaidu Ivana m., kā arī savus brāļus un māsas. Es piedzimu 1973. gada jūnijā.  Māmiņ, lūdzu, atsaucies!"

Ja jums ir zināms, kur varētu atrasties Zinaida Slabenko un pārējie radinieki vai arī jūs paši esat meklētās personas, lūgums sazināties ar raidījuma "Gaidi mani" brīvprātīgo pārstāvi Latvijā - Mārtiņu Ziebergu. E-pasts: martins.ziebergs@inbox.lv, tālr.: 29923833.

"Gaidi mani" ir unikāls starptautisks projekts, kurš meklē cilvēkus visā pasaulē un palīdz satikties tiem, kas ir bijuši izšķirti dažādu iemeslu dēļ, piemēram, kari, revolūcijas, ikdienas dzīve, ģimenes un mīlestības drāmas, paaudžu konflikti, dabas katastrofas. Šis cilvēku meklēšanas projekts ilgst jau 21 gadu, ir atrastas vairāk nekā 212 000 personas un meklēšanā iesaistījušies vairāk nekā 1500 brīvprātīgo visā pasaulē, tajā skaitā arī Mārtiņš Ziebergs Latvijā.

Ar raidījuma dalībnieku meklēto radu un draugu vārdiem un uzvārdiem var iepazīties arī vietnē www.poisk.vid.ru.

Atstājiet komentāru