2024.gada 27. jūlijs

Dita, Marta

Jēkabpilī pagājušajā naktī uzlauzta garāža un nozagtas mantas 800 eiro vērtībā

Jēkabpilī pagājušajā naktī uzlauzta garāža un nozagtas mantas 800 eiro vērtībā

Valsts policijas Austrumzemgales iecirknī pagājušajā diennaktī reģistrētas trīs zādzības – viena Jēkabpilī, divas Secē, informē VP sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece.

10. jūnijā īsi pēc pulksten 21.00 Jēkabpilī kāds vīrietis konstatējis, ka ir uzlauztas viņam piederošās garāžas durvis, kā arī no tās nozagtas viņam piederošās mantas, tostarp makšķerēšanas piederumi, motorzāģis, ģenerators un citas lietas. Kopumā zādzības dēļ radīti materiālie zaudējumi nepilnu 800 eiro apmērā. Par notikušo Valsts policijā uzsākts kriminālprocess.

10. jūnijā Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Aizkraukles novadā, Seces pagastā kāda sieviete konstatējusi, ka no viņai piederošā īpašuma laika posmā no 8.
līdz 10. jūnijam nozagts “John Deer” zāliena traktors. Zādzības dēļ radīti materiālie zaudējumi vairāk kā 3500 eiro apmērā. Par notikušo Valsts policijā uzsākts kriminālprocess.

10. jūnijā Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Aizkraukles novadā, Seces pagastā nakts laikā no privātīpašuma nozagts “Husqvarna” zāliena traktors. Zādzības
dēļ radīti materiālie zaudējumi 2000 eiro apmērā. Par notikušo Valsts policijā uzsākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru