2024.gada 27. jūlijs

Dita, Marta

Otrdienas vakarā Jēkabpilī, Rīgas ielā notikusi smaga divu automašīnu sadursme (FOTO, VIDEO)(PAPILDINĀTS)

(Papildināts ar policijas un VUGD sniegto informāciju)

Ar Radio1.lv sazinājās Vladimirs B., kurš informēja, ka šovakar Rīgas ielā jeb uz autošosejas A6, izbraucot no Jēkabpils, krustojumā, kur ir pagrieziens uz CSDD, notikusi smaga divu auto sadursme. Negadījumā mikroautobuss Wolfgang T5 ietriecies kravas automašīnas piekabē jeb fūra. Satiksmes negadījumā, kā ziņo aculiecinieki, ir bojā gājušais. Pēc avārijas Rīgas ielā izbraucot no Jēkabpils  bloķēta satiksme.

Neilgi pirms tam mikroautobuss piefiksēts lielā ātrumā, gandrīz izraisot sadursmi ar pretim braucošo automašīnu, traucamies pa Rīgas ielu (video). Dažas minūtes vēlāk mikroautobuss iekļuva satiksmes negadījumā.



Valsts policijas Austrumzemgales iecirkņa sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece informē, ka “otrdien, 14. maijā īsi pirms pulksten 21.00 Jēkabpilī notika ceļu satiksmes negadījums starp automašīnu “Volkswagen”, kuru vadīja kāds 1972. gadā dzimis vīrietis un “Scania” markas kravas automašīnu, kuru vadīja kāds 1989. gadā dzimis vīrietis. Transportlīdzekļa “Volkswagen” vadītājs nespēja tikt gala ar automašīnas vadību un ietriecās kravas automašīnā, kad tās vadītājs veica pagrieziena manevru. Ceļu satiksmes negadījumā dzīvību zaudēja “Volkswagen” vadītājs. Valsts policijā uzsākts kriminālprocess un tiek skaidroti notikušā apstākļi.

Uz negadījuma vietu plkst. 20.59 tika izsaukti arī ugunsdzēsēji glābēji, kas devās uz Rīgas ielas unNomales ielas krustojumu Jēkabpilī, kur bija notikusi kravas un mikroautobusa sadursme. Izmantojot hidrauliskos instrumentus, ugunsdzēsēji glābēji no mikroautobusa atbrīvoja cilvēku, kuram Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi konstatēja nāvi. Notikuma vietā tika atvienotas akumulatora klemmes un sakārtota ceļa braucamā daļa.

Vakar no rīta satiksmes negadījums notika arī Saukas pagastā. Kā informē Rūtra Strautniece: “14. maijā īsi pēc pulksten 06.00 Jēkabpils novadā, Saukas pagastā, Lonē kāds 1962. gadā dzimis vīrietis vadīja “Mercedes Benz” markas transportlīdzekli, nepārliecinājās par ceļu satiksmes drošību un iebrauca stāvēšanai novietotā “Renault” markas automašīnā. Ceļu satiksmes negadījumā neviena persona fiziski necieta. Par notikušo transportlīdzekļu vadītāji vienojās, sastādot saskaņoto paziņojumu.


Aculiecinieka foto un video.

Atstājiet komentāru