2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Jēkabpilī, Rīgas ielā autovadītājs ietriecas ceļazīmē, Kļavu ielā notiek divu BMW sadursme

Jēkabpilī, Rīgas ielā autovadītājs ietriecas ceļazīmē, Kļavu ielā notiek divu BMW sadursme

Jēkabpilī brīvdienās notikuši divi ceļu satiksmes negadījumi. VP sabiedrisko attiecību speciāliste Madara Šeršņova informē, ka cilvēki negadījumos nav cietuši, bojāti transporta līdzekļi, kā arī ceļazīme.

10.decembrī ap plkst. 14.30 valsts policijā tika saņemta informācija, ka Jēkabpilī, Rīgas ielā līdzās autobusu pieturai pie Pils rajona noticis ceļu satiksmes negadījums. Sākotnējā informācija liecina, ka vīrietis vadot transporta līdzekli Volkswagen, nobraucis no brauktuves, ietriecies kupenā un ceļazīmē, bojājot ceļazīmi “Galvenais ceļš.” Cilvēki negadījumā nav cietuši. Pret transporta līdzekļa vadītāju uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

9.decembrī ap plkst.23.50 valsts policijā saņemta informācija, ka Jēkabpilī, Vienības ielā noticis ceļu satiksmes negadījums. Sākotnējā informācija liecina, ka sieviete vadījusi transporta līdzekli BMW un veicot nogriešanās manevru no Degvielas uzpildes stacijas teritorijas uz Kļavu ielu neņēma vērā ceļazīmes “Dodiet ceļu” prasības, kā rezultātā notika sadursme ar citu transporta līdzekli BMW, kura vadītājs brauca pa Kļavu ielu un kuram bija braukšanas priekšroka. Cilvēki negadījumā nav cietuši. Konstatēts, ka vainīgā transpoirta līdzekļa vadītājai nav transporta līdzekļa vadīšanas tiesības, tās nav noteiktā kārtībā iegūtas. Šajā gadījumā pret transporta līdzekļa vadītāju, sievieti uzsākti divi administratīvā pārkāpuma procesi par ceļu satiksmes negadījumu un par transporta līdzekļa vadīšanu bez tiesībām.

Atstājiet komentāru