2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Dignājā, izsitot logu, iekļūts privātmājā un nozagti dokumenti un dzintara broša

Dignājā, izsitot logu, iekļūts privātmājā un nozagti dokumenti un dzintara broša

Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Austrumzemgales iecirkņa jautājumos Rūta Strautniece informē, ka policija sodījusi autovadītājus par transporta vadīšanu bez tiesībām un braukšanu dzērumā, izraisītuavāriju, kā arī sākts kriminālprocess par iekļūšanu mājā un zādzību, un nozagts velosipēds.

13. oktobrī Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpils novadā, Dignājas pagastā kāda sieviete konstatējusi, ka nenoskaidrotas personas, izsitot loga stiklu, iekļuvušas viņas privātmājā un nozagušas dokumentus, kā arī dzintara brošu. Par šo nodarījumu uzsākts kriminālprocess.

14. oktobrī Valsts policijā saņemta informācija par to, ka 9. oktobrī Jēkabpilī nozagts kādai sievietei piederošais velosipēds.

12. oktobrī neilgi pēc pulksten 12.00 Jēkabpilī kāds 1961. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Par šo pārkāpumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process un piemērots naudas sods 280 eiro apmērā.

12. oktobrī neilgi pirms pulksten 11.00 Jēkabpilī kāds 2002. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “BMW”, būdams 0,56 promiles lielā alkohola reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Par šo pārkāpumu uzsākts kriminālprocess.

12. oktobrī īsi pirms pulksten 07.00 Jēkabpils novadā, Kalna pagastā, Dubultos kāds 2002. gadā dzimis jaunietis vadīja automašīnu “Mercedes Benz”, neizvēlējās atbilstošu braukšanas ātrumu, kā dēļ bremzēšanas laikā automašīna saslīdēja un iebrauca ceļa aizsargbarjerai, bojājot to un bojājot arī automašīnu. Ceļu satiksmes negadījumā neviena persona fiziski necieta. Par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Notikuma vietā strādāja arī ugnsdzēsēji glābēji, kur pēc ceļu satiksmes negadījuma uz ceļa braucamo daļu bija izlijusi degviela. Izmantojot absorbentu, šķidrums tika savākts, braucamā daļa sakārtota.

Atstājiet komentāru