2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Jēkabpils novadā svētku brīvdienās notikuši satiksmes negadījumi, pieķerti dzērājšoferi un uzlauzts veikals Aknīstē

Jēkabpils novadā svētku brīvdienās notikuši satiksmes negadījumi, pieķerti dzērājšoferi un uzlauzts veikals Aknīstē

Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece informē par fiksētajiem pārkāpumiem svētku brīvdienās:

2023. gada 22. jūnijā pulksten 23.30 Jēkabpils novadā, Viesītes pagastā uz autoceļa Jēkabpils – Lietuvas robeža notika ceļu satiksmes negadījums. Valsts policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka kāds 1997. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “BMW”, būdams apreibinošu vielu ietekmē, netika galā ar transportlīdzekļa vadāmību un iebrauca grāvī. Negadījumā fiziskus miesas bojājumus guva pats transportlīdzekļa vadītājs un tika nogādāts medicīnas iestādē. Par šo notikumu uzsākts kriminālprocess.

2023. gada 23. jūnijā neilgi pēc 8.00 Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Austrumzemgales iecirknī tika saņemta informācija par to, ka Jēkabpils novadā, Aknīstē uzlauzta kāda pārtikas veikala nolitkavas slēdzene un nozagtas dažādas pārtikas preces. Par šo notikumu uzsākts kriminālprocess.

2023. gada 24. jūnijā neilgi pēc pulksten 1.00 Jēkabpils novadā, Elkšņu pagastā kāds 2001. gadā dzimis jaunietis vadīja automašīnu “BMW”, būdams 0,93 promiles lielā alkohola reibumā. Par šo pārkāpumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

2023. gada 24. jūnijā pirms pulksten 6.00 Jēkabpils novadā, Kūku pagastā kāds 1988. gadā dzimis vīrietis nebija nodrošinājis visu nepieciešamo, lai novērstu automašīnas “BMW” izkustēšanos no vietas, kā rezultātā transportlīdzeklis sāka kustību un iebrauca pirts ēkā. Notikumā neviena persona nav fiziski cietusi. Par šo notikumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process un piemērots naudas sods 15 eiro apmērā.

2023. gada 25. jūnijā neilgi pēc pusnakts Jēkabpilī kāds 1993. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Audi”, būdams 2,86 promiles lielā alkohola reibumā. Par šo pārkāpumu uzsākts kriminālprocess.

2023. gada 25. jūnijā pulksten 10.10 Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Austrumzemgales iecirknī tika saņemta informācija, ka Jēkabpils novadā, Viesītē ir izcēlies ugunsgrēks. Kāda nama pagalmā dega divas plastmasas tualetes un degšanas dēļ tika bojāts arī sētas nožogojums un stabi. Par šo notikumu uzsākts kriminālprocess.

2023. gada 25. jūnijā pēc pulksten 11.00 Jēkabpilī kāds 2000. gadā dzimis jaunietis informē, ka brīvi piekļūstot viņa automašīnai “BMW”, no transportlīdzekļa ir nozagtas dažādas mantas, kā arī naudas maks ar tajā esošiem 300 eiro. Par šo nodarījumu ir uzsākts kriminālprocess.

2023. gada 25. jūnijā pulksten 23.03 Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Austrumzemgales iecirknī tika saņemta informācija par ugunsgrēku Jēkabpilī, kur deg kāda vienstāvu ēka aptuveni 100 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēka laikā fiziskus miesas bojājumus neviena persona nav guvusi, tomēr mājas iedzīvotājs, kāds 1950. gadā dzimis vīrietis tika nogādāts medicīnas iestādē, jo bija saelpojies dūmus. Par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru