2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī, pirmdien uz tilta pār Daugavu pēc triju automašīnu sadursmes, veidojās liels sastrēgums

Jēkabpilī, pirmdien uz tilta pār Daugavu pēc triju automašīnu sadursmes, veidojās liels sastrēgums

Ar Radio1.lv sazinājās aculiecinieks, kurš informēja, ka pirmdienas pievakarē Jēkabpilī, Vienības ielā notikuši divi satiksmes negadījumi. Vienā no tiem automašīnas sadūrušās iepretim veikalam Mego (attēlā), bet otrā sadursme bijusi uz tilta pār Daugavu, kur sadursme bijusi starp trim automašīnām. Pēc šī negadījuma pilsētā izveidojās liels sastrēgums gan Rīgas, gan Vienības un Neretas ielās.

Radio1.lv sazinājās ar Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecāko speciālisti Zemgales reģiona pārvaldes jautājumos Rūtu Strautnieci un lūdza informēt par notikušajiem satiksmes negadījumiem. Viņa sacīja, ka policijai nav informācijas par automašīnu sadursmi Vienības ielā iepretim veikalam Mego, tur, acīmredzot, autovadītāji vienojušies bez policijas iesaistes. Rūta Strautniece plašāk informēja par satiksmes negadījumu uz tilta pār Daugavu.

Saskaņā ar policijas sniegto informāciju, 22. maijā īsi pēc pulksten 19.00 Jēkabpilī, Vienības ielā, uz tilta pār Daugavas upi, kāds 1990. gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu Mitsubishi, sadūrās ar priekšā braucošo automašīnu Mercedes benz, kuru vadīja 1983. gadā dzimis vīrietis. Savukārt, Mercedes benz vadītājs tā rezultātā sadūrās ar priekšā braucošo Volkswagen markas automobili, kuru vadīja 1978. gadā dzimis vīrietis. Šajā negadījumā neviena persona nav fiziski cietusi. Par šo negadījumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Aculiecinieka foto

Atstājiet komentāru