2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Pēc satiksmes negadījuma Kūku pagastā autovadītājs pamet transporta līdzekli uz brauktuves un negadījuma vietu

Pēc satiksmes negadījuma Kūku pagastā autovadītājs pamet transporta līdzekli uz brauktuves un negadījuma vietu

27.aprīlī ap pulksten 21.15 Jēkabpils novadā Kūku pagastā ceļā A12 Jēkabpils – Rēzekne-Ludza devītajā kilometrā, šobrīd vēl nenoskaidrots vadītājs, virzienā no apdzīvotas vietas Zīlāni uz apdzīvotu vietu Kūkas, pie šobrīd vēl nenoskaidrotiem apstākļiem, pēc sākotnējās informācijas, netika galā ar automašīnas Opel Zafira vadību, nobraucot no ceļa braucamās daļas, automašīna apgāzās un turpinot velties nostājās atpakaļ uz ceļa braucamās daļas, informē Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Ilze Jurēvica.
 
Pēc šī negadījuma, pagaidām nenoskaidrots transporta līdzekļa vadītājs, pameta transporta līdzekli uz brauktuves, kas traucēja satiksmei. Tāpat arī nenoskaidrotais transporta līdzekļa vadītājs atstāja negadījuma vietu. 

Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus un negadījumā iesaistīto personu. Ir sākts administratīvā pārkāpuma process par ceļu satiksmes negadījuma vietas atstāšanu. 

Par šo pārkāpumu transporta līdzekļa vadītājam piemēro naudas sodu no 70 līdz 700 eiro, kā arī  transporta līdzekļa vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegumu uz laiku no trim mēnešiem līdz diviem gadiem vai bez transporta līdzekļa vadīšanas tiesību izmantošanas aizlieguma.

Uz notikuma vietu tika izsaukti arī ugunsdzēsēji glābēji. Kā informē VUGD pārstāve Viktorija Gribuste, neilgi pirms pusnakts Jēkabpils novada Kūku pagastā pēc ceļu satiksmes negadījuma ugunsdzēsēji glābēji sakārtoja ceļa braucamo daļu.

Atstājiet komentāru